Alken Vloeren bvba

Parket en lamelparket voor u op maat gemaakt!

Alken Vloeren bvba

Parket en lamelparket voor u op maat gemaakt!

Specialist in parket en lamelparket

l

Parket op maat

N

Vakmanschap

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Dreamclick Pro

De DreamClick Pro van Berry Alloc is de betere oplossing voor vloeren in een commerciële omgeving. Deze DreamClick Pro vindt u bij Alken Vloeren in het Belgische Alken. Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende soorten vloeren van een breed scala aan merken. Hierdoor vinden we bij Alken Vloeren altijd de juiste vloer.

DreamClick Pro van Berry Alloc is een revolutionair product

Wanneer u op zoek bent naar een vloer voor een commerciële omgeving is de DreamClick Pro van Berry Alloc een zeer goede optie. Deze collectie combineert hoge duurzaamheid met een brede waaier aan designmogelijkheden, geschikt voor zowel residentieel als commercieel gebruik. Hierdoor past de vloer in zowel trendy winkels en hotelkamers als voor uw eigen leefruimtes.

De Dream Click pro bestaat uit een bovenlaag van polyurethaan. Deze is uitzonderlijk slag- en slijtvast, behoudt haar vorm en is volledig waterbestendig. Dit betekent dat DreamClick ook probleemloos kan worden geïnstalleerd in badkamers, keukens en toiletten. De slijtagelaag is vervaardigd uit pvc. Onder deze laag bevindt zich een pvc-folie waarop het design is gedrukt. Een stabiele pvc–versterking op de achterkant doet dienst als een opnamevorm voor de bovenlagen en als verbinding met de klikbasis. De duurzame geluiddempende onderlaag van pvc onderdrukt geluiden en geeft DreamClick tevens het geluidsaspect mee van echt hout.

Afmetingen en installatie

De afmeting van een plank is 914.4 L bij 152.4 W bij 5 TH mm. Een doos bevat 15 planken en is goed voor 2,09 vierkante meter. Een pallet bestaat uit 63 dozen en bedekt een oppervlakte van 131,67 vierkante meter. Het installeren van de planken is ontzettend makkelijk door het DreamClick Pro 360 graden kliksysteem. De planken klikken gemakkelijk samen aan, zowel aan de voor- als achterkant en linker- of rechterzijde. Hierdoor hoeft u niet meer terug te lopen naar de andere kant van de kamer om een nieuw rij te leggen. Begin met de installatie in gelijk welke hoek van de ruimte en ga verder met klikken tot u de andere kant bereikt. U kunt de volgende rij starten waar u de voorgaande heeft beëindigd.

 

Levenslange garantie

De DreamClick Pro vloeren hebben levenslange garantie op residentieel gebruik en tien jaar garantie bij commercieel gebruik. Wilt u ook een DreamClick Pro vloer voor in uw winkel? Of gewoon voor thuis? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op door te bellen naar +32 (0)11 58 39 63. U kunt ook online een offerte aanvragen.

Neem contact op voor deskundig advies, of kom langs in onze showroom.

Vraag een offerte aan

Neem vrijblijvend contact op

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Velden met een * zijn verplicht

Pin It on Pinterest

Share This