4.5/5
9.7 op basis van 59 reviews

Geoliede vloeren

Geoliede vloeren nodig? Onze professionele service maakt uw vloer als nieuw. Bekijk ons aanbod en vraag een offerte aan!

Professionele installatie van geoliede vloeren

Zorg voor een hoogwaardige en probleemloze installatie van uw op maat gemaakte geoliede vloeren vloer bij ons. Ervaren en professionele vakmensen staan tot uw beschikking om uw nieuwe vloer zorgvuldig en op de juiste manier te installeren. Bij Alken Vloeren gaat kwaliteit boven alles en wij streven naar perfectie in alle opzichten.

Waarom kiezen voor geoliede vloeren vloer?

Geoliede vloeren vloer is niet alleen prachtig om te zien, maar biedt ook veel voordelen. De olielaag op het hout zorgt voor een natuurlijke uitstraling en zorgt ervoor dat uw vloer er jarenlang als nieuw blijft uitzien. Bovendien heeft het een duurzaam karakter en is het zeer gemakkelijk te onderhouden. Door de bescherming tegen water en vuil blijven de geoliede vloeren lang mooi.

Hoe Alken Vloeren Werkt

Wij kunnen de vloerenwinkel bij jou thuis brengen of je kunt langskomen in onze grote toonzaal in Alken.

Plan een gratis adviesgesprek

Plan jouw gratis adviesgesprek en kies een tijd die voor jou het best uitkomt. Ontvang gratis kleur- en interieur advies en neem kleurstalen mee naar huis.

Vrijblijvend Inmeten & Offerte

Een vloerspecialist zal je helpen bij het kiezen van de juiste vloeren, jouw kamers opmeten en je een volledige prijsindicatie geven.

Professionele Installatie

Professionele installateurs verwijderen en voeren jouw oude vloer af, installeren je nieuwe vloer en ruimen op als ze klaar zijn.

Prijzen op maat gemaakt voor uw geoliede vloeren

Geoliede vloeren zijn betaalbaar en perfect voor een ieder die houdt van kwaliteit en duurzaamheid. Bij Alken Vloeren leveren wij onze producten tegen een eerlijke prijs zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. De kosten van uw op maat gemaakte vloer kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals de afmeting van uw vloer, het type hout en de installatiekosten. Vraag ons om een gratis offerte en ontdek de mogelijkheden.

Bij Alken Vloeren vindt u de perfecte geoliede vloeren

Als het gaat om de aanschaf en installatie van uw geoliede vloeren vloer, is Alken Vloeren uw beste keuze. Met jarenlange ervaring in vakmanschap en uitstekende service, staan wij klaar om u te helpen bij het vinden van de vloer van uw dromen. Bezoek onze showroom en verken onze selectie van geoliede vloeren die in verschillende kleuren en ontwerpen beschikbaar zijn.

Wat onze klanten zeggen

Ruben Indekeu
Ruben Indekeu
2022-12-18
Zeer tevreden van de Coretec Imperial. Goede communicatie en vlotte afhandeling.
Stefan Leenders
Stefan Leenders
2022-04-08
Kleine winkel, ruim aanbod. Wij waren op zoek naar een nieuwe vloer. Met de nodige uitleg en expertise hadden we ook snel een vloer gekozen die ons beiden goed lag. Offerte laten maken en klaar. Nu wachten op de levering.
Luca Weckx
Luca Weckx
2021-12-14
Professioneel vakmanschap! Echte vakmannen met kennis van hun werk. Samen alle mogelijkheden besproken en een eindresultaat waar je U tegen zegt! TOP!
Christel Jaspers
Christel Jaspers
2021-11-30
Ik heb mijn vloer daar gehaald top mensen vriendelijk goed geholpen met kiezen veel uitleg super
Patrick Geerinckx
Patrick Geerinckx
2021-08-17
Topzaak,vriendelijk en vooral veel keuze.
Wilfried Hertogs
Wilfried Hertogs
2021-07-16
Vriendelijk ontvangst , degelijke uitleg
Nathalie Houbrechts
Nathalie Houbrechts
2021-05-23
Zeer tevreden over de plaatsing van mijn nieuwe Coretec Megastone vloer. Professionele benadering, meedenkend met de klant en een correcte prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke medewerkers, die een goed resultaat afleveren en hun deadlines nakomen. Alken Vloeren is een aanrader.

Vrijblijvend advies nodig voor jouw droomvloer?

Kom langs voor gratis kleur- en interieuradvies!
4.5/5

9.7 op basis van 59 reviews