4.5/5
9.7 op basis van 59 reviews

Hongaarse punt

Op zoek naar een vloer met een uniek patroon? Kies voor Hongaarse punt! Bekijk ons ruime assortiment en vind de perfecte vloer voor jouw interieur.

Hongaarse Punt Vloer Laten Leggen: Laat het aan de Vakman Over

Wilt u een Hongaarse punt vloer laten leggen? Een goede keuze! Deze vloeren worden geassocieerd met een uniek patroon en zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, zodat u altijd een vloer vindt die bij uw interieur past. Geloof in vakmanschap en vertrouw ons om uw Hongaarse punt vloer perfect te leggen. Onze ervaren professionals werken met de modernste technologieën om nauwkeurig en snel tot een prachtig resultaat te komen.

Waarom De Hongaarse Punt Vloer Juist Voor U De Oplossing Is?

Er zijn veel redenen om te kiezen voor een Hongaarse punt vloer. Het patroon van de vloer is uniek en opvallend en trekt de aandacht in uw interieur. Daarnaast is het patroon erg veelzijdig en past het zich aan verschillende stijlen aan, van modern tot klassiek. Wat nog beter is, de Hongaarse punt vloer is zowel duurzaam als slijtvast en gaat dus jarenlang mee. Onderhoud en reiniging zijn ook geen zorgen, want de vloer is eenvoudig te onderhouden.

Hoe Alken Vloeren Werkt

Wij kunnen de vloerenwinkel bij jou thuis brengen of je kunt langskomen in onze grote toonzaal in Alken.

Plan een gratis adviesgesprek

Plan jouw gratis adviesgesprek en kies een tijd die voor jou het best uitkomt. Ontvang gratis kleur- en interieur advies en neem kleurstalen mee naar huis.

Vrijblijvend Inmeten & Offerte

Een vloerspecialist zal je helpen bij het kiezen van de juiste vloeren, jouw kamers opmeten en je een volledige prijsindicatie geven.

Professionele Installatie

Professionele installateurs verwijderen en voeren jouw oude vloer af, installeren je nieuwe vloer en ruimen op als ze klaar zijn.

Krijg De Prijsinformatie Die U Nodig Hebt Voor Uw Hongaarse Punt Vloer

Bent u benieuwd naar de kosten van een Hongaarse punt vloer? De prijs is afhankelijk van de specifieke houtsoort die u kiest en de grootte van de ruimte die u wilt bedekken. Bij Alken Vloeren bieden we echter verschillende prijsklassen aan die bij uw budget passen. Om de kosten te transparant te houden, zullen we u altijd een gedetailleerde offerte geven voordat we aan de slag gaan.

Laat Uw Hongaarse Punt Vloer Plaatsen Door Alken Vloeren

Bij Alken Vloeren geloven we in vakmanschap en bieden we hoogwaardige Hongaarse punt vloeren aan. We werken alleen met de beste materialen en hebben vakmensen in dienst die de nieuwste technologieën en technieken gebruiken om uw vloer perfect te maken. Daarnaast bieden we uitstekende after-sales service en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw Hongaarse punt vloer altijd in topconditie blijft. Neem contact met ons op en laat uw droomvloer realiteit worden.

Wat onze klanten zeggen

Ruben Indekeu
Ruben Indekeu
2022-12-18
Zeer tevreden van de Coretec Imperial. Goede communicatie en vlotte afhandeling.
Stefan Leenders
Stefan Leenders
2022-04-08
Kleine winkel, ruim aanbod. Wij waren op zoek naar een nieuwe vloer. Met de nodige uitleg en expertise hadden we ook snel een vloer gekozen die ons beiden goed lag. Offerte laten maken en klaar. Nu wachten op de levering.
Luca Weckx
Luca Weckx
2021-12-14
Professioneel vakmanschap! Echte vakmannen met kennis van hun werk. Samen alle mogelijkheden besproken en een eindresultaat waar je U tegen zegt! TOP!
Christel Jaspers
Christel Jaspers
2021-11-30
Ik heb mijn vloer daar gehaald top mensen vriendelijk goed geholpen met kiezen veel uitleg super
Patrick Geerinckx
Patrick Geerinckx
2021-08-17
Topzaak,vriendelijk en vooral veel keuze.
Wilfried Hertogs
Wilfried Hertogs
2021-07-16
Vriendelijk ontvangst , degelijke uitleg
Nathalie Houbrechts
Nathalie Houbrechts
2021-05-23
Zeer tevreden over de plaatsing van mijn nieuwe Coretec Megastone vloer. Professionele benadering, meedenkend met de klant en een correcte prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke medewerkers, die een goed resultaat afleveren en hun deadlines nakomen. Alken Vloeren is een aanrader.

Vrijblijvend advies nodig voor jouw droomvloer?

Kom langs voor gratis kleur- en interieuradvies!
4.5/5

9.7 op basis van 59 reviews