4.5/5
9.7 op basis van 59 reviews

Houten Planken

"Houten planken in diverse afmetingen en houtsoorten. Bestel nu eenvoudig online bij XYZ Hout en profiteer van snelle levering en scherpe prijzen!"

Vakkundig Houten Planken Laten Leggen

Een houten plankenvloer is geen eenvoudige klus, maar bij Alken Vloeren hebben we een team van professionals die gespecialiseerd zijn in het leggen van houten plankenvloeren. Laat ons uw droomvloer installeren en geniet van het gemak en de kwaliteit die we bieden.

Waarom Kiezen voor Houten Planken?

Er zijn talloze redenen om te kiezen voor houten planken vloeren, boven een ander type vloer. Houten planken zijn een duurzaam en ecologisch verantwoord product. Ze zorgen voor een unieke uitstraling en geven een ongeëvenaard warm gevoel in uw huis. Bij Alken Vloeren, bieden we alleen de hoogste kwaliteit houten planken en garanderen we hun duurzaamheid.

Hoe Alken Vloeren Werkt

Wij kunnen de vloerenwinkel bij jou thuis brengen of je kunt langskomen in onze grote toonzaal in Alken.

Plan een gratis adviesgesprek

Plan jouw gratis adviesgesprek en kies een tijd die voor jou het best uitkomt. Ontvang gratis kleur- en interieur advies en neem kleurstalen mee naar huis.

Vrijblijvend Inmeten & Offerte

Een vloerspecialist zal je helpen bij het kiezen van de juiste vloeren, jouw kamers opmeten en je een volledige prijsindicatie geven.

Professionele Installatie

Professionele installateurs verwijderen en voeren jouw oude vloer af, installeren je nieuwe vloer en ruimen op als ze klaar zijn.

Betaalbare Houten Planken Vloeren

Een houten plankenvloer kopen hoeft niet duur te zijn. Bij Alken Vloeren bieden we een competitief en transparant prijsbeleid. Wij begrijpen wat belangrijk is voor onze klanten en dit is terug te zien onze installaties voor een betaalbare prijs, die niet ten koste gaat van de kwaliteit.

Kies Alken Vloeren Voor Uw Houten Planken Vloer

Bij Alken Vloeren, behandelen we uw project alsof het ons eigen huis is. We luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat u tevreden bent met het eindresultaat. Met onze deskundige professionals en eersteklas producten bent u verzekerd van nauwkeurigheid en duurzaamheid. Neem contact met ons op of bezoek onze showroom voor een volledige ervaring.

Wat onze klanten zeggen

Ruben Indekeu
Ruben Indekeu
2022-12-18
Zeer tevreden van de Coretec Imperial. Goede communicatie en vlotte afhandeling.
Stefan Leenders
Stefan Leenders
2022-04-08
Kleine winkel, ruim aanbod. Wij waren op zoek naar een nieuwe vloer. Met de nodige uitleg en expertise hadden we ook snel een vloer gekozen die ons beiden goed lag. Offerte laten maken en klaar. Nu wachten op de levering.
Luca Weckx
Luca Weckx
2021-12-14
Professioneel vakmanschap! Echte vakmannen met kennis van hun werk. Samen alle mogelijkheden besproken en een eindresultaat waar je U tegen zegt! TOP!
Christel Jaspers
Christel Jaspers
2021-11-30
Ik heb mijn vloer daar gehaald top mensen vriendelijk goed geholpen met kiezen veel uitleg super
Patrick Geerinckx
Patrick Geerinckx
2021-08-17
Topzaak,vriendelijk en vooral veel keuze.
Wilfried Hertogs
Wilfried Hertogs
2021-07-16
Vriendelijk ontvangst , degelijke uitleg
Nathalie Houbrechts
Nathalie Houbrechts
2021-05-23
Zeer tevreden over de plaatsing van mijn nieuwe Coretec Megastone vloer. Professionele benadering, meedenkend met de klant en een correcte prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke medewerkers, die een goed resultaat afleveren en hun deadlines nakomen. Alken Vloeren is een aanrader.

Vrijblijvend advies nodig voor jouw droomvloer?

Kom langs voor gratis kleur- en interieuradvies!
4.5/5

9.7 op basis van 59 reviews