4.5/5
9.7 op basis van 59 reviews

Houten vloer laten leggen

Laat een houten vloer leggen door de vakmannen van Houten Vloeren Paleis. Groot assortiment, scherpe prijzen en kwaliteit gegarandeerd. Bekijk ons aanbod!

Houten vloer laten leggen zonder lange wachttijd!

Het laten leggen van een houten vloer kan veel tijd in beslag nemen. Bij Alken Vloeren begrijpen we dat onze klanten hun projecten snel en efficiënt willen afronden. Daarom bieden wij de service om een houten vloer binnen 3 dagen bij jou te leggen. Onze installateurs zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in het installeren van houten vloeren, zodat jij verzekerd bent van een snelle en professionele installatie.

Een offerte op maat zonder verborgen kosten

Transparantie is voor ons een belangrijke waarde, ook als het gaat om kosten. Daarom bieden we bij Alken Vloeren een offerte op maat zonder verborgen kosten. Op basis van je specifieke behoeften en voorkeuren wordt er een uitgebreide offerte opgesteld. Jij kunt erop vertrouwen dat deze offerte een nauwkeurige weergave is van de kosten en dat er geen verrassingen achteraf zijn.

Hoe Alken Vloeren Werkt

Wij kunnen de vloerenwinkel bij jou thuis brengen of je kunt langskomen in onze grote toonzaal in Alken.

Plan een gratis adviesgesprek

Plan jouw gratis adviesgesprek en kies een tijd die voor jou het best uitkomt. Ontvang gratis kleur- en interieur advies en neem kleurstalen mee naar huis.

Vrijblijvend Inmeten & Offerte

Een vloerspecialist zal je helpen bij het kiezen van de juiste vloeren, jouw kamers opmeten en je een volledige prijsindicatie geven.

Professionele Installatie

Professionele installateurs verwijderen en voeren jouw oude vloer af, installeren je nieuwe vloer en ruimen op als ze klaar zijn.

Professioneel advies bij het installeren van vloerverwarming in combinatie met houten vloeren

Vloerverwarming gecombineerd met houten vloeren kan zorgen voor een perfecte balans tussen esthetiek en comfort. Er is echter wel enige kennis en ervaring nodig om deze twee elementen effectief te combineren. Bij Alken Vloeren beschikken we over de expertise en kennis zodat jij optimaal kan genieten van jouw vloerverwarming in combinatie met houten vloeren. We nemen de tijd om je persoonlijk te adviseren en zorgen voor professionele installatie waarbij hoogste kwaliteit centraal staat.

Een unieke houten vloer kiezen die bij je woning en persoonlijke smaak past

Bij Alken Vloeren geloven we dat je vloer een belangrijke rol speelt in de uitstraling van je woning. Daarom hebben we een uitgebreid scala aan houten vloeren die passen bij ieders persoonlijke smaak en interieur. Of je nu kiest voor hout met een lichte of donkere tint of liever gaat voor een structuur die precies aansluit bij jouw wensen, wij bieden het allemaal. Onze vakmensen zorgen voor perfecte installatie, waardoor jouw nieuwe vloer jarenlang meegaat.

Wat onze klanten zeggen

Ruben Indekeu
Ruben Indekeu
2022-12-18
Zeer tevreden van de Coretec Imperial. Goede communicatie en vlotte afhandeling.
Stefan Leenders
Stefan Leenders
2022-04-08
Kleine winkel, ruim aanbod. Wij waren op zoek naar een nieuwe vloer. Met de nodige uitleg en expertise hadden we ook snel een vloer gekozen die ons beiden goed lag. Offerte laten maken en klaar. Nu wachten op de levering.
Luca Weckx
Luca Weckx
2021-12-14
Professioneel vakmanschap! Echte vakmannen met kennis van hun werk. Samen alle mogelijkheden besproken en een eindresultaat waar je U tegen zegt! TOP!
Christel Jaspers
Christel Jaspers
2021-11-30
Ik heb mijn vloer daar gehaald top mensen vriendelijk goed geholpen met kiezen veel uitleg super
Patrick Geerinckx
Patrick Geerinckx
2021-08-17
Topzaak,vriendelijk en vooral veel keuze.
Wilfried Hertogs
Wilfried Hertogs
2021-07-16
Vriendelijk ontvangst , degelijke uitleg
Nathalie Houbrechts
Nathalie Houbrechts
2021-05-23
Zeer tevreden over de plaatsing van mijn nieuwe Coretec Megastone vloer. Professionele benadering, meedenkend met de klant en een correcte prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke medewerkers, die een goed resultaat afleveren en hun deadlines nakomen. Alken Vloeren is een aanrader.

Vrijblijvend advies nodig voor jouw droomvloer?

Kom langs voor gratis kleur- en interieuradvies!
4.5/5

9.7 op basis van 59 reviews