4.5/5
9.7 op basis van 59 reviews

Houten vloer toepassingen

Ontdek talloze creatieve en stijlvolle manieren om houten vloeren in uw huis te gebruiken. Bekijk onze inspirerende ideeën voor houten vloer toepassingen.

2. Houten vloer in de woonkamer – Voor een gezellig en sfeervol thuis

De woonkamer is een plek waar mensen samenkomen en ontspannen na een lange dag. Een houten vloer draagt bij aan de warmte en gezelligheid van deze ruimte. Bij Alken Vloeren hebben we een uitgebreid assortiment aan houten vloeren van verschillende kleuren, maten en patronen, zodat je de perfecte houten vloer vindt voor je woonkamer.

3. Houten vloer in de keuken – Stijlvol en praktisch in gebruik

De keuken is een plek waar eten wordt bereid en veelal ook gegeten. Een houten vloer geeft de keuken een authentieke en sfeervolle uitstraling. Onze houten vloeren zijn tevens praktisch in gebruik en gemakkelijk schoon te houden. Bij Alken Vloeren helpen we je graag om een geschikte houten vloer te kiezen die past bij je keuken.

Hoe Alken Vloeren Werkt

Wij kunnen de vloerenwinkel bij jou thuis brengen of je kunt langskomen in onze grote toonzaal in Alken.

Plan een gratis adviesgesprek

Plan jouw gratis adviesgesprek en kies een tijd die voor jou het best uitkomt. Ontvang gratis kleur- en interieur advies en neem kleurstalen mee naar huis.

Vrijblijvend Inmeten & Offerte

Een vloerspecialist zal je helpen bij het kiezen van de juiste vloeren, jouw kamers opmeten en je een volledige prijsindicatie geven.

Professionele Installatie

Professionele installateurs verwijderen en voeren jouw oude vloer af, installeren je nieuwe vloer en ruimen op als ze klaar zijn.

4. Houten vloer in de badkamer en toilet – Gegarandeerde kwaliteit

Steeds meer mensen kiezen voor houten vloeren in de badkamer en het toilet van hun huis vanwege de luxe uitstraling. Onze houten vloeren zijn waterafstotend en kunnen gemakkelijk in vochtige ruimtes worden geplaatst zonder dat hun kwaliteit aangetast wordt. Bij Alken Vloeren hebben we diverse soorten houten vloeren om uit te kiezen die je badkamer en toilet omtoveren tot een oase van rust.

5. Houten vloer in de slaapkamer – Rustgevend en comfortabel

Een houten vloer is perfect voor de slaapkamer, omdat het een harmonieus geheel creëert in de kamer. De warmte van het hout draagt bij aan een comfortabele slaapomgeving. Bij Alken Vloeren hebben we diverse houten vloeren waar je uit kunt kiezen om de inrichting compleet te maken. Ik hoop dat deze alinea’s met uniek gegenereerde subkoppen aan je verwachtingen voldoen! Als je nog meer aanpassingen of verduidelijkingen wilt, laat het mij dan weten en dan kan ik het voor je aanpassen.

Wat onze klanten zeggen

Ruben Indekeu
Ruben Indekeu
2022-12-18
Zeer tevreden van de Coretec Imperial. Goede communicatie en vlotte afhandeling.
Stefan Leenders
Stefan Leenders
2022-04-08
Kleine winkel, ruim aanbod. Wij waren op zoek naar een nieuwe vloer. Met de nodige uitleg en expertise hadden we ook snel een vloer gekozen die ons beiden goed lag. Offerte laten maken en klaar. Nu wachten op de levering.
Luca Weckx
Luca Weckx
2021-12-14
Professioneel vakmanschap! Echte vakmannen met kennis van hun werk. Samen alle mogelijkheden besproken en een eindresultaat waar je U tegen zegt! TOP!
Christel Jaspers
Christel Jaspers
2021-11-30
Ik heb mijn vloer daar gehaald top mensen vriendelijk goed geholpen met kiezen veel uitleg super
Patrick Geerinckx
Patrick Geerinckx
2021-08-17
Topzaak,vriendelijk en vooral veel keuze.
Wilfried Hertogs
Wilfried Hertogs
2021-07-16
Vriendelijk ontvangst , degelijke uitleg
Nathalie Houbrechts
Nathalie Houbrechts
2021-05-23
Zeer tevreden over de plaatsing van mijn nieuwe Coretec Megastone vloer. Professionele benadering, meedenkend met de klant en een correcte prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke medewerkers, die een goed resultaat afleveren en hun deadlines nakomen. Alken Vloeren is een aanrader.

Vrijblijvend advies nodig voor jouw droomvloer?

Kom langs voor gratis kleur- en interieuradvies!
4.5/5

9.7 op basis van 59 reviews