4.5/5
9.7 op basis van 59 reviews

Lamett parket

Bij Bax Houthandel hebben we een ruim assortiment aan Lamett parketvloeren. Bekijk onze collectie en ontdek de warme uitstraling van dit prachtige hout!

Lamett parketvloer te laten leggen door Alken Vloeren

We nemen het leggen van uw nieuwe vloer serieus bij Alken Vloeren. Onze professionele installateurs hebben de nodige ervaring en training om Lamett parketvloeren snel en efficiënt te installeren. Zo kunt u genieten van uw nieuwe vloer en weer terug naar uw dagelijkse bezigheden.

Lamett parket – stijlvolle duurzaamheid

Lamett parket staat bekend om de langdurige duurzaamheid, het weinige onderhoud dat nodig is en de stijlvolle uitstraling. Dit maakt het de perfecte keuze voor drukke huishoudens en commerciële ruimtes. Deze vloeren bieden een breed scala aan ontwerpen en stijlen, waarvan er een zeker bij uw persoonlijke smaak past.

Hoe Alken Vloeren Werkt

Wij kunnen de vloerenwinkel bij jou thuis brengen of je kunt langskomen in onze grote toonzaal in Alken.

Plan een gratis adviesgesprek

Plan jouw gratis adviesgesprek en kies een tijd die voor jou het best uitkomt. Ontvang gratis kleur- en interieur advies en neem kleurstalen mee naar huis.

Vrijblijvend Inmeten & Offerte

Een vloerspecialist zal je helpen bij het kiezen van de juiste vloeren, jouw kamers opmeten en je een volledige prijsindicatie geven.

Professionele Installatie

Professionele installateurs verwijderen en voeren jouw oude vloer af, installeren je nieuwe vloer en ruimen op als ze klaar zijn.

Prijzen van Lamett parket bij Alken Vloeren

We begrijpen dat kosten belangrijk zijn bij het kiezen van uw nieuwe vloer. Daarom bieden we betaalbare prijzen voor onze duurzame en kwalitatieve Lamett parketvloeren, zonder verborgen kosten. Onze deskundige vertegenwoordigers zullen u helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw budget en voorkeuren. We streven ernaar om ons proces zo transparant mogelijk te houden, zodat u weet wat u kunt verwachten.

Unieke stijl met Lamett parket bij Alken Vloeren

Onze trots ligt bij het aanbieden van Lamett parketvloeren van hoge kwaliteit, die uitblinken in zowel functionaliteit als esthetiek. Onze professionele installateurs leveren snel en efficiënt, zodat u niet lang hoeft te wachten om de mooie en unieke uitstraling van uw nieuwe vloer te ontdekken. Neem daarom vandaag nog contact met ons op om een ​​afspraak te maken of voor meer informatie. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn bij Alken Vloeren.

Wat onze klanten zeggen

Ruben Indekeu
Ruben Indekeu
2022-12-18
Zeer tevreden van de Coretec Imperial. Goede communicatie en vlotte afhandeling.
Stefan Leenders
Stefan Leenders
2022-04-08
Kleine winkel, ruim aanbod. Wij waren op zoek naar een nieuwe vloer. Met de nodige uitleg en expertise hadden we ook snel een vloer gekozen die ons beiden goed lag. Offerte laten maken en klaar. Nu wachten op de levering.
Luca Weckx
Luca Weckx
2021-12-14
Professioneel vakmanschap! Echte vakmannen met kennis van hun werk. Samen alle mogelijkheden besproken en een eindresultaat waar je U tegen zegt! TOP!
Christel Jaspers
Christel Jaspers
2021-11-30
Ik heb mijn vloer daar gehaald top mensen vriendelijk goed geholpen met kiezen veel uitleg super
Patrick Geerinckx
Patrick Geerinckx
2021-08-17
Topzaak,vriendelijk en vooral veel keuze.
Wilfried Hertogs
Wilfried Hertogs
2021-07-16
Vriendelijk ontvangst , degelijke uitleg
Nathalie Houbrechts
Nathalie Houbrechts
2021-05-23
Zeer tevreden over de plaatsing van mijn nieuwe Coretec Megastone vloer. Professionele benadering, meedenkend met de klant en een correcte prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke medewerkers, die een goed resultaat afleveren en hun deadlines nakomen. Alken Vloeren is een aanrader.

Vrijblijvend advies nodig voor jouw droomvloer?

Kom langs voor gratis kleur- en interieuradvies!
4.5/5

9.7 op basis van 59 reviews