Specialist in parket vloeren

l

Parket voor u op maat gemaakt

N

Vakmanschap door professionals

Home >> Laminaat >> Berry Alloc

Berry Alloc

Duurzame vloeren met uiteenlopende designs, afwerkingen en houtsoorten van klasse 32 tot 33, dat zijn de vloeren van Berry Alloc. Dit merk biedt een uniek assortiment aan laminaatvloeren. Voor het laminaat van Berry Alloc kunt u uitstekend terecht bij Alken Vloeren.

De juiste Berry Alloc bij Alken Vloeren

Berry Alloc staat bekend om zijn brede assortiment. Zo biedt het verschillende formaten. Het merk heeft zowel planken met standaardformaten als extra lange en brede planken. Ook is geen enkele ruimte te gek. Ze bieden vloeren voor uw gang en huiskamer maar ook voor keukens en badkamers.

Laminaat is een gerenommeerd gamma van Berry Alloc dat schoonheid en innovatie combineert. Bij Alken Vloeren is het dan ook verkrijgbaar met Best Loc® en Best Loc® X-Treme lockingsystemen. Tevens krijgt u op deze planken een levenslange garantie. U kunt deze laminaten makkelijk installeren. Mocht u daar nu geen zin of tijd voor hebben, dan kunt u hiervoor Alken Vloeren inschakelen. Wij plaatsen uw vloer met veel plezier en vakmanschap voor u.

Neem contact op of kom langs

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die laminaat van Berry Alloc u kan bieden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Alken. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: +32 (0)11 58 39 63 of u vraagt online een offerte aan. Naast de vloeren van Berry Alloc bieden we nog veel meer vloeren van diverse materialen en merken. Zo vinden we voor u altijd de juiste vloer!

Neem contact op voor deskundig advies, of kom langs in onze showroom.

 

Vraag een offerte aan

Neem vrijblijvend contact op

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Velden met een * zijn verplicht