Brugse massief eiken parketvloeren zijn direct klaar om te leggen en zijn bovendien onderhoudsvriendelijk in het gebruik

Door alles in eigen hand te hebben kunnen wij snel en tegen mooie prijzen uw massief eiken parket bij u thuis leveren.

Specialist in parket vloeren

l

Parket voor u op maat gemaakt

N

Vakmanschap door professionals

Home >> Massieve Parket Vloeren >> Onze Brugse vloeren

 

Onze massief eiken Brugse parketvloeren

Brugse massief eiken parketvloeren zijn direct klaar om te leggen en zijn bovendien onderhoudsvriendelijk in het gebruik. Alken Vloeren biedt een breed pallet aan verouderde kleuren, van naturel, naturel wit tot dubbel gerookt. De parketvloeren zijn behandeld met een hardwax olie. Door onze eigen olie straat en productie is Alken Vloeren een uitstekende keuze voor architecten en aannemers, de parket kan volledig naar eigen inzicht bewerkt en behandeld worden. Wij werken met alle beschikbare afwerkproducten.

Door alles in eigen hand te hebben kunnen wij snel en tegen mooie prijzen uw massief eiken parket bij u thuis leveren.

Brugse begijn vloer

Vanaf € 45,-/m² (exclusief BTW)
Deze massief eiken parket ca. 17 cm brede plank met kleine V-groef waarop de geborstelde structuur is aangebracht voor een mooie dieptewerking, de noesten zijn gestopt en de parket is behandeld met hardwaxolie.

Brugse paleis vloer

Legklaar Vanaf € 54,-/m² (exclusief BTW) Deze massief eiken parket van ca. 22 cm breed met kleine V-groef is verkrijgbaar in gerookt of niet gerookt en behandeld met hardwaxolie kleur naar keuze.ook bij deze parketvloeren kunnen wij de vloer borstellen of verouderen.

Brugse parket verouderd

Legklaar. Origineel verouderde massieve parket van ca. 20 cm breed, met kleine V-groef en behandeld met hardwaxolie.
verkrijgbaar in rustiek of 1 bis, door het geschaafde uiterlijk van de parket komt het over als een mooie doorgeleefde parketvloer.

Brugse café vloer

Vanaf € 52/m² (exclusief BTW)
ca. 18,5 cm brede parket met kleine V-groef en behandeld met hardwaxolie. Met zijn breedte van circa 18,5cm is deze parket prima te zwevend te plaatsen
vraag naar de mogelijkheden bij ons in de toonzaal.

Brugse Notaris vloer

Vanaf € 59/m² (exclusief BTW)
Circa 17 cm brede massief eiken parket, 51 cm lang zonder V-groef en 20 mm dik. De noesten zijn gestopt en het geheel is behandeld met hardwaxolie.
Door de korter planken met rondom tand groef verbinding is deze parket ook in visgraat motief of blok verband te plaatsen. Ook deze parketvloer kunnen wij perfect in alle kleuren en maten leveren. Zelfs in lamelparket.

Neem contact op voor deskundig advies, of kom langs in onze showroom.

 

Vraag een offerte aan

Neem vrijblijvend contact op

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Velden met een * zijn verplicht