Wicanders vloeren zijn de ideale oplossing voor renovatie en nieuwbouw, voor zowel residentieel als commercieel gebruik.

Door gebruik te maken van een meerlagenstructuur die de meest geavanceerde technieken combineert met de natuurlijke eigenschappen van kurk.

Specialist in parket vloeren

l

Parket voor u op maat gemaakt

N

Vakmanschap door professionals

Home >> Wicanders

Wicanders

Pvc-vloeren van het merk Wicanders hebben een uitzonderlijke uitstraling. Luxe vinyl designs worden door moderne technologie gecombineerd met het unieke comfort van kurk en afgewerkt met een uitstekende reproductie van natuurlijke structuren. U vindt deze prachtige en stijlvolle vloeren bij Alken Vloeren. Wij hebben een breed assortiment van diverse soorten en merken vloeren.

Het merk van de innovatie Corktech vloeren!

Wicanders van staat bekend om zijn innovatieve Corktech-technologie. Dit is kurken wand- en vloerbedekking met unieke eigenschappen die in de loop der jaren is ontwikkeld door Wicanders. Door gebruik te maken van een meerlagenstructuur die de meest geavanceerde technieken combineert met de natuurlijke eigenschappen van kurk. Zo heeft deze vloer de perfecte combinatie bereikt van schoonheid, comfort en duurzaamheid.

Diverse collecties

De realistische hout- en steenmotieven van deze collectie op een kurk tussenlaag bieden de perfecte oplossing voor een sfeervol, comfortabel en warm interieur. Wicanders beschikt over meerdere collecties, namelijk de volgende:

  • Corkcomfort;
  • Artcomfort;
  • Vinylcomfort.

Wij adviseren u graag!

Wilt u meer weten over de vloeren van Wicanders? Of bent u op zoek naar een ander soort vloer zoals Coretec? Neem in beide gevallen contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer: +32 (0)11 58 39 63. Of kom langs in onze showroom in Alken! Wij adviseren u graag bij het kiezen van de juiste vloer. Wilt u liever online een offerte aanvragen? Dan kan dit uiteraard ook!

Neem contact op voor deskundig advies, of kom langs in onze showroom.

 

Vraag een offerte aan

Neem vrijblijvend contact op

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Velden met een * zijn verplicht