Artcomfort van Wicanders in verschillende soorten en maten

Artcomfort vloeren van Wicanders zijn de ideale oplossing voor renovatie en nieuwbouw, voor zowel residentieel als commercieel gebruik.

Specialist in parket vloeren

l

Parket voor u op maat gemaakt

N

Vakmanschap door professionals

Home >> Wicanders >> Artcomfort

Artcomfort

Voordelen

  • Meer bewegingsvrijheid
  • Meer warmte
  • Meer stilte
  • Meer loopcomfort

Designed by nature met het comfort van kurk

De essentie van een mooie ruimte is een mooie vloer. Echter, bij de keuze van een vloer is het ook belangrijk andere factoren te overwegen die uw kwalitiet van leven verbeteren, zoals dagelijks comfort, slijtvastheid en duurzaamheid.

Gebaseerd op het meest duurzame product wat Moeder Natuur ons heeft gegeven – KURK, introduceert Wicanders trots een nieuwe generatie vloeren, die al deze behoeften vervult; de opmerkelijke productlijn Artcomfort.

Corktech technology

Wicanders heeft dankzij de innovatieve Corktech-technologie in de loop der jaren kurken wand- en vloerbedekking ontwikkeld met unieke eigenschappen.
Door gebruik te maken van een unieke meerlagenstructuur die de meest geavanceerde technieken met de unieke natuurlijke eigenschappen van kurk combineert, werd een hoogwaardige kwaliteitsvloer bekomen. Zo heeft men de perfecte combinatie bereikt van schoonheid, comfort en duurzaamheid.

Neem contact op voor deskundig advies, of kom langs in onze showroom.

 

Vraag een offerte aan

Neem vrijblijvend contact op

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Velden met een * zijn verplicht