Corkcomfort van Wicanders - Verrassende designs met het comfort van kurk

Wicanders vloeren zijn de ideale oplossing voor renovatie en nieuwbouw, voor zowel residentieel als commercieel gebruik.

Specialist in parket vloeren

l

Parket voor u op maat gemaakt

N

Vakmanschap door professionals

Home >> Wicanders >> Corkcomfort

Corkcomfort

Voordelen

  • Meer bewegingsvrijheid
  • Meer warmte
  • Meer stilte
  • Een prettige ondergrond
  • Meer schokbestendigheid

Verrassende designs met het comfort van kurk

Het inrichten van een modern interieur met stijl en persoonlijkheid begint met een mooie en expressieve vloer. Door verschillende vormen van natuurlijk kurk toe te passen en te combineren hebben onze professionals en trendsetters een unieke collectie ontworpen. Het interieur wordt op een nieuwe manier benaderd, in harmonie met de natuur en menselijke emoties.

De stijl, aantrekkingskracht en het raffinement van deze zuiver natuurlijke motieven  maakt het mogelijk om een authentieke en karakteristieke sfeer te creëren.

Corktech technology

Wicanders heeft dankzij de innovatieve Corktech-technologie in de loop der jaren kurken wand- en vloerbedekking ontwikkeld met unieke eigenschappen.
Door gebruik te maken van een unieke meerlagenstructuur die de meest geavanceerde technieken met de unieke natuurlijke eigenschappen van kurk combineert, werd een hoogwaardige kwaliteitsvloer bekomen. Zo heeft men de perfecte combinatie bereikt van schoonheid, comfort en duurzaamheid.

Neem contact op voor deskundig advies, of kom langs in onze showroom.

 

Vraag een offerte aan

Neem vrijblijvend contact op

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Velden met een * zijn verplicht