Hydrocork PVC vloeren - Ecologisch, duurzaam en comfortabel

De hydrocork vloeren van New Wicanders zijn niet alleen waterbestendig, maar ook nog eens ecologisch. 

Specialist in parket vloeren

l

Parket voor u op maat gemaakt

N

Vakmanschap door professionals

Home >> Wicanders >> Hydrocork

Hydrocork

De hydrocork vloeren van New Wicanders zijn niet alleen waterbestendig, maar ook nog eens ecologisch.  U vindt de hydrocork vloeren bij Alken Vloeren in het Belgische Alken. In onze showroom verkopen wij een breed assortiment aan vloeren. Van laminaat tot parket, u vindt het in onze showroom!

Hydrocork vloeren: ecologisch, duurzaam en comfortabel

Hydrocork vloeren zijn slecht 6 millimeter dik en hierdoor ideaal voor renovaties of in nieuwbouwwoningen. Ze zijn ecologisch en duurzaam. Daarnaast houden ze warmte vast en dat is ook weer goed voor het milieu. Ook zijn ze erg stil en bieden ze meer loopcomfort.

De Hydrocork vloeren van New Wicanders bestaan uit meerdere lagen. De bovenste laag is een structurele slijtlaag met reliëf textuur. De kern bestaat uit een solid vinyl laag. Ook beschikt de vloer over een kurk laag, deze zorgt voor het uitstekende loopcomfort. Daarnaast bevat de vloer ook een geagglomereerde kurk composiet kern met het zogenaamde Pressfit Systeem. Tot slot kennen de Hydrocork vloeren een geïntegreerde isolerende kurk onderlaag. De afmetingen zijn 1225 x 145 x 6mm.

Kom langs in de showroom of bel!

Wilt u een waterbestendige en comfortabele Hydrocork vloer? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 (0)11 58 39 63. Ook kunt onze showroom in Alken bezoeken of online een offerte aanvragen. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste vloer!

Voordelen

  • Meer bewegingsvrijheid
  • Meer warmte
  • Meer stilte
  • Meer loopcomfort

Neem contact op voor deskundig advies, of kom langs in onze showroom.

 

Vraag een offerte aan

Neem vrijblijvend contact op

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Velden met een * zijn verplicht