Alken Vloeren bvba

Parket en lamelparket voor u op maat gemaakt!

Specialist in parket vloeren

l

Parket voor u op maat gemaakt

N

Vakmanschap door professionals

Home >> Onderhoudsproducten

Onderhoudsproducten

Natuurlijk zijn onze legklare parketvloeren afgewerkt met een hoogwaardige eind afwerkinglaag, maar door het veel belopen van uw parket is het noodzakelijk om uw vloer goed te onderhouden om het vuil niet in het hout door te laten dringen dit doet u door:

 • De vloer regelmatig te dweilen (met een goed uitgewrongen doek) en parketzeep toe te voegen aan het water.
 • Ongeveer 1x per jaar de vloer te behandelen met hardwaxolie, dit kan ook plaatselijk.

.: Zie hieronder onze Parketzeep en onderhoudsolie dé perfecte manier om uw parket te beschermen..

Tevens zijn alle merken onderhoudsolie en olieen bij ons te verkrijgen.

Lecol Anti-slip Polish OH47: lopo- en veegvaste polish

De Lecol AntiSlip Polish OH47 is een zelfglanzend onderhoudsmiddel met reinigende bestanddelen. De onderhoudsfilm is loopvast, vuilafwijzend, veegvast en kan een antislip-effect bereiken.

 • Verpakking (artikelnr.): fles van 1 liter (101038)

Technisch merkblad

Veiligheidsblad

Lecol Anti-slip Polish OH49: geconcentreerde reiniger

Lecol Clean OH49 is een mild, huid- en materiaalvriendelijk geconcentreerd reinigingsmiddel met aangename geur. Het product is in elke verhouding met water te verdunnen. Het lost vet en vuil op.

 • Verpakking (artikelnr.): fles van 1 liter (101061)

DetVo

Technisch merkblad

Veiligheidsblad

Lecol EasyPolish OH41 Extra Mat: acrylaat polis

Lecol EasyPolish OH41 Extra mat is een oplosmiddelvrije finish op basis van speciaal watergedragen kunstharsdispersies. Lecol EasyPolish OH41 Extra mat is extra matglanzend en antislip. Lecol EasyPolish OH41 Extra mat is zeer goed bestendig tegen mechanische belastingen, vuil- en rubberstrepen afstotend, veegvast.

 • Verpakking (artikelnr.): fles van 1 liter (101036)

Technisch merkblad

Veiligheidsblad

Lecol EasyPolish OH41 Zijdemat: acrylaat polis

Lecol EasyPolish OH41 Zijdemat is een oplosmiddelvrije finish op basis van speciaal watergedragen kunstharsdispersies. Lecol EasyPolish OH41 Zijdemat is matglanzend en antislip. Lecol EasyPolish OH41 Zijdemat is zeer goed bestendig tegen mechanische belastingen, vuil- en rubberstrepen afstotend, veegvast.

 • Verpakking (artikelnr.): fles van 1 liter (101035)

Technisch merkblad

Veiligheidsblad

Lecol Intense Cleaner OH27: geconcentreerde ontvetter / wasverwijderaar

Lecol Intense Cleaner OH27 is een geconcentreerde ontvetter/wasverwijderaar voor geoliede- en wasvloeren. Het verwijdert het vuil van de vloer. Dient met water te worden verdund

 • Verpakking (artikelnr.): fles van 1 liter (122299)

Detvo

Technisch merkblad

Veiligheidsblad

Lecol MasterPolish V6 Glans: polyurethaan polish

Lecol Master Polish V6 Glans is een oplosmiddelvrije polish op basis van speciaal gemodificeerde waterige polyurethaan acrylaat   dispersies. De polish voorziet de vloer van een hoog elastische beschermingsfilm, is zeer goed bestendig tegen mechanische  belastingen, vuil- en rubberstrepen afstotend en is veegvast. Lecol Master Polish V6 Glans is ook verkrijgbaar in een matte versie.

 • Verpakking (artikelnr.): fles van 1 liter (101048)

Technisch merkblad

Veiligheidsblad

Lecol MasterPolish V6 Mat: polyurethaan polish

Lecol Master Polish V6 Mat is een oplosmiddelvrije polish op basis van speciaal gemodificeerde waterige polyurethaan acrylaat   dispersies. De polish voorziet de vloer van een hoog elastische beschermingsfilm, is zeer goed bestendig tegen mechanische  belastingen, vuil- en rubberstrepen afstotend en is veegvast. Lecol Master Polish V6 Mat is ook verkrijgbaar in een glansversie.

 • Verpakking (artikelnr.): fles van 1 liter (101049)

Technisch merkblad

Veiligheidsblad

Lecol OilCare OH22: watergebaseerde onderhoudsolie

Lecol OilCare OH22 is een innovatief kant-en-klaar watergedragen onderhoudsolie, oplosmiddelvrij en vrij van zepen. Het  product geeft een uitstekend resultaat en behoudt de matte optiek van geoliede vloeren. Ideaal als u geoliede vloeren geheel of gedeeltelijk moet onderhouden.  Het gebruik is eenvoudig: u brengt het dun aan met een doek of dweil en laat het geheel vervolgens drogen. Lecol OilCare OH22 is niet geschikt om te gebruiken op UV geoliede of gelakte vloeren. Verpakking (artikelnr.): fles van 1 liter (125112)

Technisch merkblad

Veiligheidsblad

Lecol PVC Cleaner OH59

Voor “dagelijkse” reiniging en onderhoud gebruikt u de PVC Cleaner OH59.

Normale dagelijkse reiniging van een pvc-vloer kan eenvoudig door de vloer te stofzuigen (in borstelstand of eventueel voorzien van een speciale harde vloeren borstel) of met een stofwisser voorzien van stofwisdoekjes. Verder kan een PVC-vloer tussendoor worden gereinigd met Lecol Cleaner OH59, een reinigingsmiddel dat vuil en vet op eenvoudige wijze oplost. Lecol PVC Cleaner OH59 is een mild, huid- en materiaalvriendelijk, geconcentreerd reinigingsmiddel voor de wekelijkse schoonmaak van PVC– en Vinyl vloeren. Het product is pH-neutraal, waardoor een goede hechting voor het aanbrengen van een nieuwe onderhoudslaag is verzekerd en er geen verkleuring op kan treden.

 • Verpakking (artikelnr.): 1 ltr (122305)

DetVo

Technisch merkblad

Veiligheidsblad

Lecol PVC Polish OH51

De PVC-Polish OH51 is een polyurethaan polish voor het onderhoud van PVC-vloeren.

Door een laag polish aan te brengen op de vloer blijft de PVC-vloer in optimale conditie en is een goede bescherming gewaarborgd. Lecol PVC Polish OH51 voorziet de vloer namelijk van een zeer kras-, loop- en slijtvaste beschermingslaag. Door deze sterke toplaag kan slijtage van het oppervlak worden beperkt. Het geeft een mat eindresultaat.

 • Verpakking (artikelnr.): 1 ltr (122304)

Technisch merkblad

Veiligheidsblad

Lecol PVC Remover OH55

De PVC Remover OH55 is een geconcentreerde ontvetter voor het intensief reinigen van uw PVC-vloer.

Is de vloer flink vervuild, bijvoorbeeld door een feestje of achterstallig onderhoud, dan kunt u de vloer het beste intensief reinigen met deze watergebaseerde geconcentreerde ontvetter. Dit is tevens de voorbehandeling voor het aanbrengen van een nieuwe polishlaag.

 • Verpakking (artikelnr.): 1 ltr (122306)

DetVo

Technisch merkblad

Veiligheidsblad

Lecol Refresher OH70: laminaatreiniger met antistatisch effect

Lecol Refresher OH70 is een speciaal fosfaatvrij reinigingsmiddel voor de “dagelijkse” reiniging van laminaatvloeren dat tevens een antistatische beschermingsfilm achterlaat. Droogt zonder strepen op.

 • Verpakking (art.nr.): fles van 1 liter (101062)

DetVo

Technisch merkblad

Veiligheidsblad

Lecol Remover OH45: geconcentreerde ontvetter

Lecol Remover OH45 is een waterverdunbare reiniger voor sterk vervuilde vloeren, ook voor het verwijderen van oude polishlagen. Lecol Remover OH45 kan sterk verdund ook als reiniger worden gebruikt.

 • Verpakking (artikelnr.): fles van 1 liter (101072)

DetVo

Technisch merkblad

Veiligheidsblad

Lecol Soap Wit OH23: geconcentreerde zeepreiniger wit

Lecol Soap Wit OH23 is een reinigingsmiddel op zeepbasis. Het verwijdert het vuil van de vloer en voorziet het oppervlak van een verzorgende, beschermende zeeplaag. Dient met water te worden verdund. Lecol soap OH23 is ook verkrijgbaar in Naturel.

 • Verpakking (artikelnr.): fles van 1 liter (122295)

DetVo

Technisch merkblad

Veiligheidsblad

Lecol Soap Naturel OH23: geconcentreerde zeepreiniger

Lecol Soap Naturel OH23 is een reinigingsmiddel op zeepbasis. Het verwijdert het vuil van de vloer en voorziet het oppervlak van een verzorgende, beschermende zeeplaag. Dient met water te worden verdund. Lecol Soap OH23 is ook verkrijgbaar in Wit.

 • Verpakking (artikelnr.): fles van 1 liter (122297)

DetVo

Technisch merkblad

Veiligheidsblad

Lecol Wax & Clean OH32: geconcentreerde reiniger / was

Lecol Wax & Clean OH32 is een op watergebaseerd, pH-neutraal, washoudend, anti-slip onderhouds- en reinigingsmiddel voor wasvloeren.

 • Verpakking (artikelnr.): fles van 1 liter (101073)

DetVo

Technisch merkblad

Veiligheidsblad

Lecol WaxCare OH39: watergebaseerde vloeibare was

Lecol WaxCare OH39 is een ecologisch, veelzijdig, innovatieve watergedragen onderhoudswas die speciaal geschikt is voor het  eerste onderhoud en het vervolgonderhoud van vloeren die behandeld zijn met was. De onderhoudswas is oplosmiddelvrij. Met Lecol WaxCare OH39 sluit u de open poriën in het oppervlak en beschermt u de vloer tegen vervuiling.

 • Verpakking (artikelnr.): kan van 1 liter (125111)

Technisch merkblad

Veiligheidsblad

Neem contact op voor deskundig advies, of kom langs in onze showroom.

 

Vraag een offerte aan

Neem vrijblijvend contact op

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 • Velden met een * zijn verplicht