4.5/5
9.7 op basis van 59 reviews

Oude houten vloeren

Prachtige oude houten vloeren voor een klassieke sfeer in huis. Bekijk ons assortiment en laat u inspireren. Gratis staal aanvragen mogelijk.

Vakkundige installatie van jouw oude houten vloer

Wil je zeker zijn van een perfect gelegde vloer? Bij Alken Vloeren bieden wij een installatieservice aan om je te helpen bij elke stap van het proces. Onze vloerleggers zijn vakmensen met jarenlange ervaring en een passie voor oude houten vloeren. Zo weten we zeker dat je jarenlang kunt genieten van jouw nieuwe vloer.

Eindeloze variaties met oude houten parketvloeren en vloerplanken

Ontdek de verschillende patronen en afmetingen van onze oude houten parketvloeren en vloerplanken en creëer een uniek uiterlijk voor jouw woning. Onze verschillende afwerkingen, zoals natuurlijk geolied en gerookt, zorgen voor een perfecte match met jouw interieurstijl.

Hoe Alken Vloeren Werkt

Wij kunnen de vloerenwinkel bij jou thuis brengen of je kunt langskomen in onze grote toonzaal in Alken.

Plan een gratis adviesgesprek

Plan jouw gratis adviesgesprek en kies een tijd die voor jou het best uitkomt. Ontvang gratis kleur- en interieur advies en neem kleurstalen mee naar huis.

Vrijblijvend Inmeten & Offerte

Een vloerspecialist zal je helpen bij het kiezen van de juiste vloeren, jouw kamers opmeten en je een volledige prijsindicatie geven.

Professionele Installatie

Professionele installateurs verwijderen en voeren jouw oude vloer af, installeren je nieuwe vloer en ruimen op als ze klaar zijn.

Eikenhout: de ideale keuze voor een duurzame en slijtvaste vloer

Onze oude eiken vloer is een populaire keuze bij veel van onze klanten. Dit komt omdat de vloer een prachtig uiterlijk heeft en zeer slijtvast is. Onze eikenhouten vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zoals zwaar verouderd of licht geborsteld, zodat je de perfecte uitstraling kunt vinden voor jouw woning.

Kies voor de expertise van Alken Vloeren

Bij Alken Vloeren zijn wij expert in oude houten vloeren. Onze producten zijn van topkwaliteit en wij bieden een uitstekende service om je te helpen bij het kiezen en installeren van jouw droomvloer. Wij snappen dat een nieuwe vloer iets persoonlijks is en daarom helpen wij jou graag bij elke stap van het proces. Contacteer ons voor meer informatie of maak een afspraak.

Wat onze klanten zeggen

Ruben Indekeu
Ruben Indekeu
2022-12-18
Zeer tevreden van de Coretec Imperial. Goede communicatie en vlotte afhandeling.
Stefan Leenders
Stefan Leenders
2022-04-08
Kleine winkel, ruim aanbod. Wij waren op zoek naar een nieuwe vloer. Met de nodige uitleg en expertise hadden we ook snel een vloer gekozen die ons beiden goed lag. Offerte laten maken en klaar. Nu wachten op de levering.
Luca Weckx
Luca Weckx
2021-12-14
Professioneel vakmanschap! Echte vakmannen met kennis van hun werk. Samen alle mogelijkheden besproken en een eindresultaat waar je U tegen zegt! TOP!
Christel Jaspers
Christel Jaspers
2021-11-30
Ik heb mijn vloer daar gehaald top mensen vriendelijk goed geholpen met kiezen veel uitleg super
Patrick Geerinckx
Patrick Geerinckx
2021-08-17
Topzaak,vriendelijk en vooral veel keuze.
Wilfried Hertogs
Wilfried Hertogs
2021-07-16
Vriendelijk ontvangst , degelijke uitleg
Nathalie Houbrechts
Nathalie Houbrechts
2021-05-23
Zeer tevreden over de plaatsing van mijn nieuwe Coretec Megastone vloer. Professionele benadering, meedenkend met de klant en een correcte prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke medewerkers, die een goed resultaat afleveren en hun deadlines nakomen. Alken Vloeren is een aanrader.

Vrijblijvend advies nodig voor jouw droomvloer?

Kom langs voor gratis kleur- en interieuradvies!
4.5/5

9.7 op basis van 59 reviews