4.5/5
9.7 op basis van 59 reviews

Oude vloeren

Bekijk onze collectie oude vloeren en geef jouw interieur karakter. Unieke en authentieke houten vloeren uit het verleden. Bestel nu online.

Vakmanschap in hout en steen: oude vloeren leggen

Het leggen van oude vloeren is een specialistische taak die vakmanschap vraagt. Onze ervaren leggers zijn volledig op de hoogte van de technieken en expertise die nodig zijn om oude vloeren te leggen en zorgen voor een optimaal resultaat. Wij nemen de tijd om de vloer volledig af te werken en zorgen ervoor dat deze perfect past bij uw interieur.

Ervaar de charme van unieke oude vloeren

Oude vloeren hebben een aantal onmiskenbare voordelen in vergelijking met moderne vloeren. Ten eerste zijn oude vloeren duurzaam en gaan ze lang mee. Ten tweede krijgen ze in de loop der tijd een unieke patina die hen een authentieke uitstraling geeft die niet kan worden gereproduceerd door moderne, fabrieksmatig geproduceerde vloeren. Bovendien passen oude vloeren goed bij een breed scala aan interieurstijlen en voegen ze karakter toe aan elke ruimte.

Hoe Alken Vloeren Werkt

Wij kunnen de vloerenwinkel bij jou thuis brengen of je kunt langskomen in onze grote toonzaal in Alken.

Plan een gratis adviesgesprek

Plan jouw gratis adviesgesprek en kies een tijd die voor jou het best uitkomt. Ontvang gratis kleur- en interieur advies en neem kleurstalen mee naar huis.

Vrijblijvend Inmeten & Offerte

Een vloerspecialist zal je helpen bij het kiezen van de juiste vloeren, jouw kamers opmeten en je een volledige prijsindicatie geven.

Professionele Installatie

Professionele installateurs verwijderen en voeren jouw oude vloer af, installeren je nieuwe vloer en ruimen op als ze klaar zijn.

Oude vloeren kopen – wat kost dat?

Net als bij elke vloer variëren de kosten voor het leggen van een oude vloer afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type vloer, de oppervlakte van de ruimte en de arbeidskosten. Bij Alken Vloeren werken wij met transparante prijzen en bieden ons klanten de mogelijkheid om een schatting op aanvraag te ontvangen. Wij bieden ook verschillende opties aan die aansluiten bij verschillende budgetten.

Ontdek de exclusieve collectie oude vloeren van Alken Vloeren

Alken Vloeren is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een oude vloer. Wij bieden niet alleen een uitgebreide collectie van gerecupereerde houten en natuurstenen vloeren aan, maar ook persoonlijke aandacht, deskundig advies en een team van ervaren vakmensen die klaar staan om de perfecte vloer voor uw interieur te leggen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de charme van unieke, karaktervolle oude vloeren!

Wat onze klanten zeggen

Ruben Indekeu
Ruben Indekeu
2022-12-18
Zeer tevreden van de Coretec Imperial. Goede communicatie en vlotte afhandeling.
Stefan Leenders
Stefan Leenders
2022-04-08
Kleine winkel, ruim aanbod. Wij waren op zoek naar een nieuwe vloer. Met de nodige uitleg en expertise hadden we ook snel een vloer gekozen die ons beiden goed lag. Offerte laten maken en klaar. Nu wachten op de levering.
Luca Weckx
Luca Weckx
2021-12-14
Professioneel vakmanschap! Echte vakmannen met kennis van hun werk. Samen alle mogelijkheden besproken en een eindresultaat waar je U tegen zegt! TOP!
Christel Jaspers
Christel Jaspers
2021-11-30
Ik heb mijn vloer daar gehaald top mensen vriendelijk goed geholpen met kiezen veel uitleg super
Patrick Geerinckx
Patrick Geerinckx
2021-08-17
Topzaak,vriendelijk en vooral veel keuze.
Wilfried Hertogs
Wilfried Hertogs
2021-07-16
Vriendelijk ontvangst , degelijke uitleg
Nathalie Houbrechts
Nathalie Houbrechts
2021-05-23
Zeer tevreden over de plaatsing van mijn nieuwe Coretec Megastone vloer. Professionele benadering, meedenkend met de klant en een correcte prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke medewerkers, die een goed resultaat afleveren en hun deadlines nakomen. Alken Vloeren is een aanrader.

Vrijblijvend advies nodig voor jouw droomvloer?

Kom langs voor gratis kleur- en interieuradvies!
4.5/5

9.7 op basis van 59 reviews