Parket renovatie - Uw vloer weer als nieuw!

Uw Parket Vloer weer als nieuw door onderhoud en renovatie. Alken Vloeren behandelt uw vloer zodat deze er weer als nieuw uit ziet.

Specialist in parket vloeren

l

Parket voor u op maat gemaakt

N

Vakmanschap door professionals

Home >> Parket Renovatie

Alken Vloeren is dé specialist voor het onderhoud en renovatie van uw Parket Vloer

Wanneer u een parket renovatie wilt doen, kunt u uitstekend terecht bij Alken Vloeren. Wij beschikken over gespecialiseerde werknemers én professionele gereedschappen, waardoor het renoveren van uw parket een stuk gemakkelijker verloopt. Naast de renovatie van parketten, verkopen wij ook diverse soorten parket en andere vloeren.

Laat uw parket renovatie doen door Alken Vloeren

Parket renovatie biedt een aantal voordelen, maar is ook een taaie klus. Het is mogelijk om deze klus zelf te klaren, maar ook aantrekkelijk om dit uit te besteden aan onze gespecialiseerde medewerkers. Zij kunnen de parket renovatie doen met behulp van de professionele gereedschappen die we hiervoor beschikbaar hebben, waardoor het voor hen een relatief minder zware klus is.

Naast dat onze medewerkers enorm veel kennis hebben over het renoveren van parket, zijn ze ook een stuk sneller. Hierdoor heeft u veel minder overlast van de renovatie. Onze medewerkers zorgen er namelijk voor dat uw parketvloer er in slechts twee dagen weer als nieuw uitziet! Parket renovatie is wat dat betreft een goed alternatief voor het aanschaffen van een nieuwe vloer. Het mooie van parket renovatie is dat de kosten lager liggen dan die van een nieuwe vloer en dat u het eenvoudig uit kunt besteden aan onze professionals. Zo heeft u er nauwelijks last van en profiteert u van een haast nieuwe vloer. Parket renovatie is een goed idee wanneer u uw huidige vloer er verweerd uit vindt zien. Denkt u dat alleen het schuren van uw vloer voldoende is? Ook dan kunt u onze medewerkers ook inschakelen.

Nieuwe vloer of renovatie?

Klinkt een vloer die er weer als nieuw uitziet aantrekkelijk? En bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Alken Vloeren u kan bieden? Neem dan contact op door te bellen naar +32 (0)11 58 39 63. Of vraag online een offerte aan. Wilt u liever een nieuwe vloer? Ook dan kunt u bij Alken Vloeren terecht. Kom langs in onze showroom en dan adviseren we u bij uw keuze voor een vloer!

 

Contacteer ons snel voor een vrijblijvende offerte, of kom langs in onze showroom.

 

Vraag een offerte aan

 

 

Neem vrijblijvend contact op

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Velden met een * zijn verplicht