4.5/5
9.7 op basis van 59 reviews

Parket renovatie - Uw vloer weer als nieuw!

Wanneer u een parket renovatie wilt doen, kunt u uitstekend terecht bij Alken Vloeren. Wij beschikken over gespecialiseerde werknemers én professionele gereedschappen, waardoor het renoveren van uw parket een stuk gemakkelijker verloopt. Naast de renovatie van parketten, verkopen wij ook diverse soorten parket en andere vloeren.

Alken Vloeren is dé specialist voor het onderhoud en renovatie van uw Parket Vloer

Zie je dat je parketvloer er wat verouderd uitziet? Overweeg dan een renovatie. Het klinkt als een grote klus, maar met onze hulp wordt het kinderspel. Waarom zou je het zelf doen als wij, met onze specialistische kennis en gereedschappen, jouw vloer in slechts twee dagen weer als nieuw kunnen maken?

Het beste? Renoveren is vaak goedkoper dan een hele nieuwe vloer. En als je denkt dat alleen schuren voldoende is? Daar kunnen wij ook bij helpen.

Toe aan een parket vloer die weer straalt? Vraag een adviesgesprek aan of bel ons direct voor een snelle renovatie!

Een greep uit onze gerenoveerde parket vloeren

De voordelen van parket renovatie

Is jouw parketvloer toe aan een frisse opknapbeurt? Overweeg dan een professionele parketrenovatie om de originele glans en charme terug te brengen.

Laat uw parket renovatie doen door Alken Vloeren

Parket renovatie biedt een aantal voordelen, maar is ook een taaie klus. Het is mogelijk om deze klus zelf te klaren, maar ook aantrekkelijk om dit uit te besteden aan onze gespecialiseerde medewerkers. Zij kunnen de parket renovatie doen met behulp van de professionele gereedschappen die we hiervoor beschikbaar hebben, waardoor het voor hen een relatief minder zware klus is.

Naast dat onze medewerkers enorm veel kennis hebben over het renoveren van parket, zijn ze ook een stuk sneller. Hierdoor heeft u veel minder overlast van de renovatie. Onze medewerkers zorgen er namelijk voor dat uw parketvloer er in slechts twee dagen weer als nieuw uitziet! Parket renovatie is wat dat betreft een goed alternatief voor het aanschaffen van een nieuwe vloer. Het mooie van parket renovatie is dat de kosten lager liggen dan die van een nieuwe vloer en dat u het eenvoudig uit kunt besteden aan onze professionals. Zo heeft u er nauwelijks last van en profiteert u van een haast nieuwe vloer. Parket renovatie is een goed idee wanneer u uw huidige vloer er verweerd uit vindt zien. Denkt u dat alleen het schuren van uw vloer voldoende is? Ook dan kunt u onze medewerkers ook inschakelen.

Nieuwe vloer of renovatie?

Klinkt een vloer die er weer als nieuw uitziet aantrekkelijk? En bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Alken Vloeren u kan bieden? Neem dan contact op door te bellen naar +32 (0)11 58 39 63. Of vraag online een offerte aan. Wilt u liever een nieuwe vloer? Ook dan kunt u bij Alken Vloeren terecht. Kom langs in onze showroom en dan adviseren we u bij uw keuze voor een vloer!

Hoe Alken Vloeren Werkt

Wij kunnen de vloerenwinkel bij jou thuis brengen of je kunt langskomen in onze grote toonzaal in Alken.

Plan een gratis adviesgesprek

Plan jouw gratis adviesgesprek en kies een tijd die voor jou het best uitkomt. Ontvang gratis kleur- en interieur advies en neem kleurstalen mee naar huis.

Vrijblijvend Inmeten & Offerte

Een vloerspecialist zal je helpen bij het kiezen van de juiste vloeren, jouw kamers opmeten en je een volledige prijsindicatie geven.

Professionele Installatie

Professionele installateurs verwijderen en voeren jouw oude vloer af, installeren je nieuwe vloer en ruimen op als ze klaar zijn.

Wat onze klanten zeggen

Ruben Indekeu
Ruben Indekeu
2022-12-18
Zeer tevreden van de Coretec Imperial. Goede communicatie en vlotte afhandeling.
Stefan Leenders
Stefan Leenders
2022-04-08
Kleine winkel, ruim aanbod. Wij waren op zoek naar een nieuwe vloer. Met de nodige uitleg en expertise hadden we ook snel een vloer gekozen die ons beiden goed lag. Offerte laten maken en klaar. Nu wachten op de levering.
Luca Weckx
Luca Weckx
2021-12-14
Professioneel vakmanschap! Echte vakmannen met kennis van hun werk. Samen alle mogelijkheden besproken en een eindresultaat waar je U tegen zegt! TOP!
Christel Jaspers
Christel Jaspers
2021-11-30
Ik heb mijn vloer daar gehaald top mensen vriendelijk goed geholpen met kiezen veel uitleg super
Patrick Geerinckx
Patrick Geerinckx
2021-08-17
Topzaak,vriendelijk en vooral veel keuze.
Wilfried Hertogs
Wilfried Hertogs
2021-07-16
Vriendelijk ontvangst , degelijke uitleg
Nathalie Houbrechts
Nathalie Houbrechts
2021-05-23
Zeer tevreden over de plaatsing van mijn nieuwe Coretec Megastone vloer. Professionele benadering, meedenkend met de klant en een correcte prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke medewerkers, die een goed resultaat afleveren en hun deadlines nakomen. Alken Vloeren is een aanrader.

Vrijblijvend advies nodig voor jouw droomvloer?

Kom langs voor gratis kleur- en interieuradvies!
4.5/5

9.7 op basis van 59 reviews