4.5/5
9.7 op basis van 59 reviews

Parketvloer

Bekijk ons assortiment parketvloeren van topkwaliteit. Laat vakkundig leggen en geniet van de warmte en uitstraling van een houten vloer.

Laat je parketvloer leggen door professionals

Een parketvloer is een prachtige aanvulling op elk interieur. Maar het leggen van een parketvloer vereist de nodige ervaring en kennis. Bij Alken Vloeren hebben wij een team van ervaren vakmensen die speciaal zijn opgeleid om parketvloeren te leggen. Laat je parketvloer perfect leggen door onze professionals.

Ontdek de voordelen van een parketvloer

Een parketvloer is niet alleen een stijlvolle keuze, maar heeft ook veel voordelen. Parketvloeren zijn duurzaam en gaan lang mee en zijn tegelijkertijd gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Ontdek de voordelen van een parketvloer en kies voor de beste keuze.

Hoe Alken Vloeren Werkt

Wij kunnen de vloerenwinkel bij jou thuis brengen of je kunt langskomen in onze grote toonzaal in Alken.

Plan een gratis adviesgesprek

Plan jouw gratis adviesgesprek en kies een tijd die voor jou het best uitkomt. Ontvang gratis kleur- en interieur advies en neem kleurstalen mee naar huis.

Vrijblijvend Inmeten & Offerte

Een vloerspecialist zal je helpen bij het kiezen van de juiste vloeren, jouw kamers opmeten en je een volledige prijsindicatie geven.

Professionele Installatie

Professionele installateurs verwijderen en voeren jouw oude vloer af, installeren je nieuwe vloer en ruimen op als ze klaar zijn.

Betaalbare en hoogwaardige parketvloeren voor elk budget

Bij Alken Vloeren bieden wij parketvloeren voor elk budget. Of je nu op zoek bent naar een betaalbare optie of een hoogwaardige vloer van topkwaliteit, wij hebben een ruim assortiment dat aan je wensen voldoet. Bezoek onze showroom en ontdek onze betaalbare en hoogwaardige parketvloeren.

Alken Vloeren: de beste keuze voor jouw parketvloer

Bij Alken Vloeren kunnen wij jouw dromen waarmaken. Wij bieden kwaliteitsvloeren die voldoen aan de hoogste eisen qua duurzaamheid en stijl. Bovendien hebben wij een legservice die perfect is ontworpen om jouw parketvloer te installeren. Laat ons jouw parketvloerproject leiden en bezoek onze showroom.

Wat onze klanten zeggen

Ruben Indekeu
Ruben Indekeu
2022-12-18
Zeer tevreden van de Coretec Imperial. Goede communicatie en vlotte afhandeling.
Stefan Leenders
Stefan Leenders
2022-04-08
Kleine winkel, ruim aanbod. Wij waren op zoek naar een nieuwe vloer. Met de nodige uitleg en expertise hadden we ook snel een vloer gekozen die ons beiden goed lag. Offerte laten maken en klaar. Nu wachten op de levering.
Luca Weckx
Luca Weckx
2021-12-14
Professioneel vakmanschap! Echte vakmannen met kennis van hun werk. Samen alle mogelijkheden besproken en een eindresultaat waar je U tegen zegt! TOP!
Christel Jaspers
Christel Jaspers
2021-11-30
Ik heb mijn vloer daar gehaald top mensen vriendelijk goed geholpen met kiezen veel uitleg super
Patrick Geerinckx
Patrick Geerinckx
2021-08-17
Topzaak,vriendelijk en vooral veel keuze.
Wilfried Hertogs
Wilfried Hertogs
2021-07-16
Vriendelijk ontvangst , degelijke uitleg
Nathalie Houbrechts
Nathalie Houbrechts
2021-05-23
Zeer tevreden over de plaatsing van mijn nieuwe Coretec Megastone vloer. Professionele benadering, meedenkend met de klant en een correcte prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke medewerkers, die een goed resultaat afleveren en hun deadlines nakomen. Alken Vloeren is een aanrader.

Vrijblijvend advies nodig voor jouw droomvloer?

Kom langs voor gratis kleur- en interieuradvies!
4.5/5

9.7 op basis van 59 reviews