4.5/5
9.7 op basis van 59 reviews

PVC Visgraat

Bekijk ons assortiment PVC visgraat vloeren. Van klassiek tot modern. Laagste prijsgarantie. Bestel nu online of kom langs in onze showroom.

Ontdek onze grote selectie PVC visgraat kleuren

PVC visgraatvloeren zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en afwerkingen. Bij Alken Vloeren hebben we een grote selectie PVC visgraatvloeren in verschillende kleuren, van klassiek hout tot moderne betonafwerkingen. Onze deskundige verkoopadviseurs staan klaar om jou te helpen bij het selecteren van de perfecte kleur en afwerking voor jouw ruimte.

Betaalbare oplossing zonder afbreuk aan kwaliteit

Bij Alken Vloeren willen we graag betaalbare oplossingen bieden zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. PVC visgraatvloeren zijn een betaalbare en kosteneffectieve keuze. Het is een duurzame vloeroplossing die weinig onderhoud vereist en in de loop van de tijd geld kan besparen op reparatie- en vervangingskosten. Bezoek onze showroom om te ontdekken hoe betaalbaar PVC visgraat kan zijn.

Hoe Alken Vloeren Werkt

Wij kunnen de vloerenwinkel bij jou thuis brengen of je kunt langskomen in onze grote toonzaal in Alken.

Plan een gratis adviesgesprek

Plan jouw gratis adviesgesprek en kies een tijd die voor jou het best uitkomt. Ontvang gratis kleur- en interieur advies en neem kleurstalen mee naar huis.

Vrijblijvend Inmeten & Offerte

Een vloerspecialist zal je helpen bij het kiezen van de juiste vloeren, jouw kamers opmeten en je een volledige prijsindicatie geven.

Professionele Installatie

Professionele installateurs verwijderen en voeren jouw oude vloer af, installeren je nieuwe vloer en ruimen op als ze klaar zijn.

Laat jouw PVC visgraatvloer door een expert installeren

Het leggen van een PVC visgraatvloer kan lastig en tijdrovend zijn, vooral zonder ervaring. Gelukkig hebben de ervaren vloerleggers van Alken Vloeren jarenlange ervaring in het leggen van PVC visgraatvloeren. Laat het zware werk aan ons over en vertrouw op onze expertise om ervoor te zorgen dat jouw vloer perfect is geïnstalleerd en er geweldig uitziet.

Combinatie van PVC visgraat met vloerverwarming

PVC visgraatvloeren zijn ook ideaal om te combineren met vloerverwarming. Het is een fantastische manier om de warmte gelijkmatig te verdelen en tegelijkertijd de esthetische uitstraling van de vloer te behouden. Bij Alken Vloeren weten we alles over de installatie van PVC visgraatvloeren met vloerverwarming, dus maak een afspraak om te bespreken wat we voor jouw ruimte kunnen doen.

Wat onze klanten zeggen

Ruben Indekeu
Ruben Indekeu
2022-12-18
Zeer tevreden van de Coretec Imperial. Goede communicatie en vlotte afhandeling.
Stefan Leenders
Stefan Leenders
2022-04-08
Kleine winkel, ruim aanbod. Wij waren op zoek naar een nieuwe vloer. Met de nodige uitleg en expertise hadden we ook snel een vloer gekozen die ons beiden goed lag. Offerte laten maken en klaar. Nu wachten op de levering.
Luca Weckx
Luca Weckx
2021-12-14
Professioneel vakmanschap! Echte vakmannen met kennis van hun werk. Samen alle mogelijkheden besproken en een eindresultaat waar je U tegen zegt! TOP!
Christel Jaspers
Christel Jaspers
2021-11-30
Ik heb mijn vloer daar gehaald top mensen vriendelijk goed geholpen met kiezen veel uitleg super
Patrick Geerinckx
Patrick Geerinckx
2021-08-17
Topzaak,vriendelijk en vooral veel keuze.
Wilfried Hertogs
Wilfried Hertogs
2021-07-16
Vriendelijk ontvangst , degelijke uitleg
Nathalie Houbrechts
Nathalie Houbrechts
2021-05-23
Zeer tevreden over de plaatsing van mijn nieuwe Coretec Megastone vloer. Professionele benadering, meedenkend met de klant en een correcte prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke medewerkers, die een goed resultaat afleveren en hun deadlines nakomen. Alken Vloeren is een aanrader.

Vrijblijvend advies nodig voor jouw droomvloer?

Kom langs voor gratis kleur- en interieuradvies!
4.5/5

9.7 op basis van 59 reviews