4.5/5
9.7 op basis van 59 reviews

PVC vloer badkamer

Op zoek naar een PVC vloer voor je badkamer? Bij ons vind je een ruim aanbod aan waterbestendige PVC vloeren van hoge kwaliteit! Bekijk ons assortiment nu.

PVC vloeren: de ideale badkamervloer

PVC vloeren zijn de ideale badkamervloer. Ze zijn waterbestendig, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Bovendien zijn PVC vloeren beschikbaar in verschillende stijlen en kleuren, waardoor ze naadloos aansluiten bij uw interieur. Onze PVC vloeren zijn van de hoogste kwaliteit en garanderen jarenlang plezier van uw nieuwe vloer.

Advies op maat bij het kiezen van de juiste PVC vloer

Bij het kiezen van de juiste PVC vloer voor uw badkamer zijn er verschillende factoren waar u rekening mee moet houden. Zo is het belangrijk om te kiezen voor een vloer met een goede antislip coating om uitglijden te voorkomen. Wij bieden diverse PVC-vloeren aan die aan deze eis voldoen. Onze ervaren adviseurs helpen u bij de keuze voor de juiste PVC vloer die past bij uw wensen en behoeften.

Hoe Alken Vloeren Werkt

Wij kunnen de vloerenwinkel bij jou thuis brengen of je kunt langskomen in onze grote toonzaal in Alken.

Plan een gratis adviesgesprek

Plan jouw gratis adviesgesprek en kies een tijd die voor jou het best uitkomt. Ontvang gratis kleur- en interieur advies en neem kleurstalen mee naar huis.

Vrijblijvend Inmeten & Offerte

Een vloerspecialist zal je helpen bij het kiezen van de juiste vloeren, jouw kamers opmeten en je een volledige prijsindicatie geven.

Professionele Installatie

Professionele installateurs verwijderen en voeren jouw oude vloer af, installeren je nieuwe vloer en ruimen op als ze klaar zijn.

Laat de PVC vloer in uw badkamer leggen door een professional

Het leggen van een PVC vloer in uw badkamer is een investering die jarenlang meegaat. Het is daarom belangrijk om deze op de juiste manier te leggen om problemen te voorkomen. Wij werken met ervaren installateurs die zorgvuldig en professioneel te werk gaan. Zij gebruiken de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw nieuwe vloer jarenlang mooi en veilig blijft.

PVC badkamervloer: eerlijke en transparante prijzen bij Alken Vloeren

Bij Alken Vloeren werken we met eerlijke, transparante prijzen. De kosten voor een PVC vloer in uw badkamer zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de badkamer en de gekozen PVC vloer. Wij bieden PVC vloeren aan in diverse prijsklassen, zodat er voor ieder budget een geschikte vloer beschikbaar is. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de kosten van een PVC vloer voor uw badkamer.

Wat onze klanten zeggen

Ruben Indekeu
Ruben Indekeu
2022-12-18
Zeer tevreden van de Coretec Imperial. Goede communicatie en vlotte afhandeling.
Stefan Leenders
Stefan Leenders
2022-04-08
Kleine winkel, ruim aanbod. Wij waren op zoek naar een nieuwe vloer. Met de nodige uitleg en expertise hadden we ook snel een vloer gekozen die ons beiden goed lag. Offerte laten maken en klaar. Nu wachten op de levering.
Luca Weckx
Luca Weckx
2021-12-14
Professioneel vakmanschap! Echte vakmannen met kennis van hun werk. Samen alle mogelijkheden besproken en een eindresultaat waar je U tegen zegt! TOP!
Christel Jaspers
Christel Jaspers
2021-11-30
Ik heb mijn vloer daar gehaald top mensen vriendelijk goed geholpen met kiezen veel uitleg super
Patrick Geerinckx
Patrick Geerinckx
2021-08-17
Topzaak,vriendelijk en vooral veel keuze.
Wilfried Hertogs
Wilfried Hertogs
2021-07-16
Vriendelijk ontvangst , degelijke uitleg
Nathalie Houbrechts
Nathalie Houbrechts
2021-05-23
Zeer tevreden over de plaatsing van mijn nieuwe Coretec Megastone vloer. Professionele benadering, meedenkend met de klant en een correcte prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke medewerkers, die een goed resultaat afleveren en hun deadlines nakomen. Alken Vloeren is een aanrader.

Vrijblijvend advies nodig voor jouw droomvloer?

Kom langs voor gratis kleur- en interieuradvies!
4.5/5

9.7 op basis van 59 reviews