4.5/5
9.7 op basis van 59 reviews

PVC vloer voor kantoor

PVC vloeren zijn ideaal voor kantoren vanwege hun duurzaamheid en onderhoudsgemak. Ontdek ons ruime assortiment en vraag een gratis staal aan!

Laat uw woonkamer sprankelen

PVC vloeren zijn perfect voor uw woonkamer. Het is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal en gaat lang mee. Bovendien is het waterbestendig, krasbestendig en gemakkelijk te onderhouden. Bij Alken Vloeren bieden we een breed scala aan patronen, texturen en kleuren om aan uw smaak en wensen te voldoen. Wij zijn toegewijd aan het helpen van klanten om de ideale PVC vloer voor hun woonkamer te kiezen.

Vind de perfecte PVC vloer voor uw woonkamer

Bij het kiezen van de juiste PVC vloer voor uw woonkamer is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de grootte van uw woonkamer, de kleur en textuur van de vloer en uw persoonlijke stijlvoorkeuren. Wij hebben professionele adviseurs in dienst die u graag begeleiden bij het maken van de beste keuze. We bieden talloze opties om uit te kiezen en garanderen u dat u een vloer vindt die perfect bij uw wensen past.

Hoe Alken Vloeren Werkt

Wij kunnen de vloerenwinkel bij jou thuis brengen of je kunt langskomen in onze grote toonzaal in Alken.

Plan een gratis adviesgesprek

Plan jouw gratis adviesgesprek en kies een tijd die voor jou het best uitkomt. Ontvang gratis kleur- en interieur advies en neem kleurstalen mee naar huis.

Vrijblijvend Inmeten & Offerte

Een vloerspecialist zal je helpen bij het kiezen van de juiste vloeren, jouw kamers opmeten en je een volledige prijsindicatie geven.

Professionele Installatie

Professionele installateurs verwijderen en voeren jouw oude vloer af, installeren je nieuwe vloer en ruimen op als ze klaar zijn.

Onze vloerspecialisten zijn er voor u

Wilt u uw PVC vloer graag professioneel laten leggen? Onze ervaren vloerinstallateurs staan klaar om u te helpen. We beginnen met een zorgvuldige voorbereiding en meten uw woonkamer op om ervoor te zorgen dat de installatie soepel verloopt. We zorgen ervoor dat uw vloer snel en efficiënt wordt gelegd met een minimum aan overlast. Onze vakmensen garanderen een hoogwaardig resultaat zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Een ideale woonkamervloer hoeft geen fortuin te kosten

Wij geloven dat een hoogwaardige woonkamervloer niet onbetaalbaar hoeft te zijn. Bij Alken Vloeren bieden wij betaalbare PVC vloeren, zonder op kwaliteit in te boeten. De kosten zijn afhankelijk van het type vloer, de grootte van de kamer en het installatieproces. Onze ervaren adviseurs staan altijd voor u klaar om u te helpen begrijpen hoe we de offertes aan uw budget en stijlvoorkeuren kunnen aanpassen. We helpen u graag bij het vinden van de ideale PVC vloer voor uw woonkamer!

Wat onze klanten zeggen

Ruben Indekeu
Ruben Indekeu
2022-12-18
Zeer tevreden van de Coretec Imperial. Goede communicatie en vlotte afhandeling.
Stefan Leenders
Stefan Leenders
2022-04-08
Kleine winkel, ruim aanbod. Wij waren op zoek naar een nieuwe vloer. Met de nodige uitleg en expertise hadden we ook snel een vloer gekozen die ons beiden goed lag. Offerte laten maken en klaar. Nu wachten op de levering.
Luca Weckx
Luca Weckx
2021-12-14
Professioneel vakmanschap! Echte vakmannen met kennis van hun werk. Samen alle mogelijkheden besproken en een eindresultaat waar je U tegen zegt! TOP!
Christel Jaspers
Christel Jaspers
2021-11-30
Ik heb mijn vloer daar gehaald top mensen vriendelijk goed geholpen met kiezen veel uitleg super
Patrick Geerinckx
Patrick Geerinckx
2021-08-17
Topzaak,vriendelijk en vooral veel keuze.
Wilfried Hertogs
Wilfried Hertogs
2021-07-16
Vriendelijk ontvangst , degelijke uitleg
Nathalie Houbrechts
Nathalie Houbrechts
2021-05-23
Zeer tevreden over de plaatsing van mijn nieuwe Coretec Megastone vloer. Professionele benadering, meedenkend met de klant en een correcte prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke medewerkers, die een goed resultaat afleveren en hun deadlines nakomen. Alken Vloeren is een aanrader.

Vrijblijvend advies nodig voor jouw droomvloer?

Kom langs voor gratis kleur- en interieuradvies!
4.5/5

9.7 op basis van 59 reviews