4.5/5
9.7 op basis van 59 reviews

PVC Vloeren kleuren

Bekijk onze PVC vloeren in diverse kleuren en geef uw interieur een nieuwe look. Kies uit ons ruime assortiment en profiteer van scherpe prijzen.

Betonlook PVC Vloeren: Creëer Een Industrieel Effect

Wilt u graag een industriële sfeer in huis brengen? Dan is onze betonlook PVC vloer de perfecte optie voor u. Deze PVC vloer heeft de uitstraling van echt beton en is bijna niet te onderscheiden. Bovendien zijn deze vloeren gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn.

Houtlook PVC Vloeren: Breng De Natuur In Huis

Een warme en natuurlijke sfeer creëren in uw huis? Kies dan voor de houtlook PVC vloer! Deze vloer heeft de uitstraling van natuurlijk hout en brengt warmte en charme in uw woning. De voordelen van PVC vloeren zijn onder andere dat ze eenvoudig in onderhoud en installatie zijn. Laat onze experts u meer vertellen over de vele opties van houtlook PVC vloeren!

Hoe Alken Vloeren Werkt

Wij kunnen de vloerenwinkel bij jou thuis brengen of je kunt langskomen in onze grote toonzaal in Alken.

Plan een gratis adviesgesprek

Plan jouw gratis adviesgesprek en kies een tijd die voor jou het best uitkomt. Ontvang gratis kleur- en interieur advies en neem kleurstalen mee naar huis.

Vrijblijvend Inmeten & Offerte

Een vloerspecialist zal je helpen bij het kiezen van de juiste vloeren, jouw kamers opmeten en je een volledige prijsindicatie geven.

Professionele Installatie

Professionele installateurs verwijderen en voeren jouw oude vloer af, installeren je nieuwe vloer en ruimen op als ze klaar zijn.

Lichte PVC Vloeren: Maak Uw Ruimtes Groter En Frisser

Wilt u uw kamers groter en frisser laten lijken? Kies dan voor onze lichte PVC vloeren! Het grote voordeel van deze vloeren is dat ze een frisse en levendige sfeer in uw huis creëren. Bovendien zijn ze scratchproof en diervriendelijk. Kom naar Alken Vloeren en ontdek de vele voordelen van onze lichte PVC vloeren.

Donkere PVC Vloeren: Breng Elegante Stijl In Uw Huis

Donkere kleuren doen uw woning er stijlvol en strak uitzien. Met onze donkere PVC vloeren creëert u een elegante en luxe sfeer in uw huis. PVC vloeren zijn bovendien duurzaam en eenvoudig in onderhoud. Wilt u uw huis een stijlvolle upgrade geven? Kom dan langs bij Alken Vloeren en ontdek wat onze donkere PVC vloeren u te bieden hebben.Einde van de tekst.

Wat onze klanten zeggen

Ruben Indekeu
Ruben Indekeu
2022-12-18
Zeer tevreden van de Coretec Imperial. Goede communicatie en vlotte afhandeling.
Stefan Leenders
Stefan Leenders
2022-04-08
Kleine winkel, ruim aanbod. Wij waren op zoek naar een nieuwe vloer. Met de nodige uitleg en expertise hadden we ook snel een vloer gekozen die ons beiden goed lag. Offerte laten maken en klaar. Nu wachten op de levering.
Luca Weckx
Luca Weckx
2021-12-14
Professioneel vakmanschap! Echte vakmannen met kennis van hun werk. Samen alle mogelijkheden besproken en een eindresultaat waar je U tegen zegt! TOP!
Christel Jaspers
Christel Jaspers
2021-11-30
Ik heb mijn vloer daar gehaald top mensen vriendelijk goed geholpen met kiezen veel uitleg super
Patrick Geerinckx
Patrick Geerinckx
2021-08-17
Topzaak,vriendelijk en vooral veel keuze.
Wilfried Hertogs
Wilfried Hertogs
2021-07-16
Vriendelijk ontvangst , degelijke uitleg
Nathalie Houbrechts
Nathalie Houbrechts
2021-05-23
Zeer tevreden over de plaatsing van mijn nieuwe Coretec Megastone vloer. Professionele benadering, meedenkend met de klant en een correcte prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke medewerkers, die een goed resultaat afleveren en hun deadlines nakomen. Alken Vloeren is een aanrader.

Vrijblijvend advies nodig voor jouw droomvloer?

Kom langs voor gratis kleur- en interieuradvies!
4.5/5

9.7 op basis van 59 reviews