4.5/5
9.7 op basis van 59 reviews

Rustiek eiken vloer

Bekijk onze prachtige collectie rustiek eiken vloeren. Duurzaam en karaktervol. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Een rustiek eiken vloer laten leggen door Alken Vloeren’s professionele installateurs

Een rustiek eiken vloer kan een prachtige toevoeging zijn aan jouw huis. Het leggen en installeren van een rustiek eiken vloer is echter geen eenvoudige taak. Daarom biedt Alken Vloeren professionele installatieservices aan om de rustieke vloeren met zorg en precisie te plaatsen. Onze experts zorgen ervoor dat het hele proces van selectie tot installatie naadloos verloopt.

Kies voor de warme uitstraling, duurzaamheid en onderhoudsgemak van een rustiek eiken vloer

Er zijn veel opties als het gaat om vloeren. De rustiek eiken vloer is echter een populaire en stijlvolle keuze. Het is een tijdloze vloer die elke kamer een warme en natuurlijke uitstraling geeft. Bovendien zijn rustieke eiken vloeren duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor drukbezochte ruimtes. Kies voor de rustiek eiken vloer vanwege de warme uitstraling, duurzaamheid en onderhoudsgemak.

Hoe Alken Vloeren Werkt

Wij kunnen de vloerenwinkel bij jou thuis brengen of je kunt langskomen in onze grote toonzaal in Alken.

Plan een gratis adviesgesprek

Plan jouw gratis adviesgesprek en kies een tijd die voor jou het best uitkomt. Ontvang gratis kleur- en interieur advies en neem kleurstalen mee naar huis.

Vrijblijvend Inmeten & Offerte

Een vloerspecialist zal je helpen bij het kiezen van de juiste vloeren, jouw kamers opmeten en je een volledige prijsindicatie geven.

Professionele Installatie

Professionele installateurs verwijderen en voeren jouw oude vloer af, installeren je nieuwe vloer en ruimen op als ze klaar zijn.

Ontvang vloeropties die passen bij jouw budget en eisen voor een rustiek eiken vloer

Naast het feit dat de rustiek eiken vloer een zeer esthetische en duurzame keuze is, is deze vloer ook betaalbaar. Alken Vloeren biedt verschillende opties voor de rustieke eiken vloer. De kosten variëren vanwege verschillende factoren, zoals de afmetingen en het installatievereisten. Onze professionals zullen echter met je samenwerken om de opties te verkennen die voldoen aan jouw eisen en jouw budget.

Bezoek onze showroom en ontdek de mogelijkheden die Alken Vloeren biedt voor rustiek eiken vloer

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige, professionele service voor de installatie van rustieke eiken vloeren, dan ben je bij Alken Vloeren aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige vloeren en bieden professionele installatieservices aan. We werken samen met klanten om ervoor te zorgen dat de rustieke eiken vloer voldoet aan hun specifieke eisen en budget. Bezoek onze showroom en ontdek de mogelijkheden die wij bieden voor de rustieke eiken vloer voor jouw huis.

Wat onze klanten zeggen

Ruben Indekeu
Ruben Indekeu
2022-12-18
Zeer tevreden van de Coretec Imperial. Goede communicatie en vlotte afhandeling.
Stefan Leenders
Stefan Leenders
2022-04-08
Kleine winkel, ruim aanbod. Wij waren op zoek naar een nieuwe vloer. Met de nodige uitleg en expertise hadden we ook snel een vloer gekozen die ons beiden goed lag. Offerte laten maken en klaar. Nu wachten op de levering.
Luca Weckx
Luca Weckx
2021-12-14
Professioneel vakmanschap! Echte vakmannen met kennis van hun werk. Samen alle mogelijkheden besproken en een eindresultaat waar je U tegen zegt! TOP!
Christel Jaspers
Christel Jaspers
2021-11-30
Ik heb mijn vloer daar gehaald top mensen vriendelijk goed geholpen met kiezen veel uitleg super
Patrick Geerinckx
Patrick Geerinckx
2021-08-17
Topzaak,vriendelijk en vooral veel keuze.
Wilfried Hertogs
Wilfried Hertogs
2021-07-16
Vriendelijk ontvangst , degelijke uitleg
Nathalie Houbrechts
Nathalie Houbrechts
2021-05-23
Zeer tevreden over de plaatsing van mijn nieuwe Coretec Megastone vloer. Professionele benadering, meedenkend met de klant en een correcte prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke medewerkers, die een goed resultaat afleveren en hun deadlines nakomen. Alken Vloeren is een aanrader.

Vrijblijvend advies nodig voor jouw droomvloer?

Kom langs voor gratis kleur- en interieuradvies!
4.5/5

9.7 op basis van 59 reviews