4.5/5
9.7 op basis van 59 reviews

Visgraat parket

Ontdek ons assortiment van hoogwaardig visgraat parket. In diverse houtsoorten en afwerkingen. Bestel uw visgraat parket bij vloerencentrale.nl!

Een Perfect Gelegde Visgraat Parketvloer met Alken Vloeren

Het leggen van visgraat parket kan een lastig proces zijn. Hierbij komt ook nog het geluid dat vrijkomt tijdens de vloerwerkzaamheden. Door gebruik te maken van de diensten van Alken Vloeren, hoeft u zich echter geen zorgen meer te maken: onze professionals in het leggen van visgraat parket zijn bedreven en zorgen ervoor dat uw vloer perfect wordt gelegd, zonder lawaai of overlast

De Voordelen van een Visgraat Parketvloer

Visgraat parket biedt voordelen die verder gaan dan alleen de indrukwekkende en tijdloze uitstraling. Het is extreem slijtvast en duurzaam, waardoor het jarenlang meegaat – een verstandige investering voor elk huis. Een visgraat parketvloer gaat prachtig samen met interieurs van uiteenlopende stijlen en biedt maximale een eigen karakter aan uw huis. Dit terwijl deze vloer makkelijk te onderhouden is.

Hoe Alken Vloeren Werkt

Wij kunnen de vloerenwinkel bij jou thuis brengen of je kunt langskomen in onze grote toonzaal in Alken.

Plan een gratis adviesgesprek

Plan jouw gratis adviesgesprek en kies een tijd die voor jou het best uitkomt. Ontvang gratis kleur- en interieur advies en neem kleurstalen mee naar huis.

Vrijblijvend Inmeten & Offerte

Een vloerspecialist zal je helpen bij het kiezen van de juiste vloeren, jouw kamers opmeten en je een volledige prijsindicatie geven.

Professionele Installatie

Professionele installateurs verwijderen en voeren jouw oude vloer af, installeren je nieuwe vloer en ruimen op als ze klaar zijn.

Prijzen van Visgraat Parketvloeren bij Alken Vloeren

Soms kan een visgraat parketvloer een investering lijken. Bij Alken Vloeren maken wij echter hoogwaardige visgraat parketvloeren betaalbaar voor onze klanten. Het uiteindelijke kostenplaatje hangt af van de materiaalkeuzes, gewenste afmetingen en andere factoren, die bij Alken Vloeren altijd op een transparante manier worden besproken.

Visgraat Parketvloeren verkrijgbaar bij Alken Vloeren

Bij Alken Vloeren vindt u een ruime keuze aan visgraat parketvloeren voor elk interieur. Onze vloeren zijn van de hoogste kwaliteit en worden gelegd door experts van het vak. Bezoek onze showroom of neem contact op om uw perfecte visgraat parketvloer te vinden.

Wat onze klanten zeggen

Ruben Indekeu
Ruben Indekeu
2022-12-18
Zeer tevreden van de Coretec Imperial. Goede communicatie en vlotte afhandeling.
Stefan Leenders
Stefan Leenders
2022-04-08
Kleine winkel, ruim aanbod. Wij waren op zoek naar een nieuwe vloer. Met de nodige uitleg en expertise hadden we ook snel een vloer gekozen die ons beiden goed lag. Offerte laten maken en klaar. Nu wachten op de levering.
Luca Weckx
Luca Weckx
2021-12-14
Professioneel vakmanschap! Echte vakmannen met kennis van hun werk. Samen alle mogelijkheden besproken en een eindresultaat waar je U tegen zegt! TOP!
Christel Jaspers
Christel Jaspers
2021-11-30
Ik heb mijn vloer daar gehaald top mensen vriendelijk goed geholpen met kiezen veel uitleg super
Patrick Geerinckx
Patrick Geerinckx
2021-08-17
Topzaak,vriendelijk en vooral veel keuze.
Wilfried Hertogs
Wilfried Hertogs
2021-07-16
Vriendelijk ontvangst , degelijke uitleg
Nathalie Houbrechts
Nathalie Houbrechts
2021-05-23
Zeer tevreden over de plaatsing van mijn nieuwe Coretec Megastone vloer. Professionele benadering, meedenkend met de klant en een correcte prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke medewerkers, die een goed resultaat afleveren en hun deadlines nakomen. Alken Vloeren is een aanrader.

Vrijblijvend advies nodig voor jouw droomvloer?

Kom langs voor gratis kleur- en interieuradvies!
4.5/5

9.7 op basis van 59 reviews