4.5/5
9.7 op basis van 59 reviews

Werkwijze

Ontdek onze werkwijze en verbeter jouw bedrijfsprocessen. Ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen in de groei van jouw bedrijf van begin tot eind.

De kracht van open communicatie en persoonlijke betrokkenheid

Wij geloven dat open communicatie en persoonlijke betrokkenheid cruciaal zijn voor het succes van elk project. Bij Rumat Bouw zijn we gewend om nauw samen te werken met onze klanten om hun unieke visies werkelijkheid te maken. Vanaf de planningsfase tot de oplevering van het project, kunt u rekenen op onze toewijding om u van begin tot eind bij te staan. Leer meer over onze persoonlijke aanpak en ontdek de kracht van open communicatie.

Een professionele partner in alle stadia van uw project

Van het dak tot aan de vloer en fundering, Rumat Bouw is een zeer meedenkende partner die u in alle stadia van uw project begeleidt. Onze deskundigheid en ervaring stellen ons in staat om met u mee te denken en oplossingen te bieden die uw project beter maken. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid is wat ons onderscheidt. Ontdek hoe we uw dromen werkelijkheid kunnen maken.

Hoe Alken Vloeren Werkt

Wij kunnen de vloerenwinkel bij jou thuis brengen of je kunt langskomen in onze grote toonzaal in Alken.

Plan een gratis adviesgesprek

Plan jouw gratis adviesgesprek en kies een tijd die voor jou het best uitkomt. Ontvang gratis kleur- en interieur advies en neem kleurstalen mee naar huis.

Vrijblijvend Inmeten & Offerte

Een vloerspecialist zal je helpen bij het kiezen van de juiste vloeren, jouw kamers opmeten en je een volledige prijsindicatie geven.

Professionele Installatie

Professionele installateurs verwijderen en voeren jouw oude vloer af, installeren je nieuwe vloer en ruimen op als ze klaar zijn.

Ervaar de betrokkenheid van Rumat Bouw in uw project

Bij Rumat Bouw leggen we ons hart en ziel in elk project. Door ons persoonlijk betrokken te tonen en open te communiceren met onze klanten, maken we het verschil. Wij vinden het belangrijk om ons te onderscheiden van andere bouwbedrijven in de sector, en dat merk je aan alles. Ervaar de betrokkenheid van Rumat Bouw en laat ons uw project transformeren tot een unieke en kwaliteitsvolle oplevering.

Ontdek onze garantie op de bouw en geniet van gemoedsrust

Wij zijn trots om garantie te geven op onze werkzaamheden en ons onderscheidend te maken in de sector. Bij Rumat Bouw staan we voor de kwaliteit van ons werk en de voldoening van onze klanten. Daarom bieden wij garantie op de bouw aan en lossen we eventuele problemen binnen een bepaalde periode gratis op. Ontdek onze garantie en geniet van gemoedsrust in uw project.

Wat onze klanten zeggen

Ruben Indekeu
Ruben Indekeu
2022-12-18
Zeer tevreden van de Coretec Imperial. Goede communicatie en vlotte afhandeling.
Stefan Leenders
Stefan Leenders
2022-04-08
Kleine winkel, ruim aanbod. Wij waren op zoek naar een nieuwe vloer. Met de nodige uitleg en expertise hadden we ook snel een vloer gekozen die ons beiden goed lag. Offerte laten maken en klaar. Nu wachten op de levering.
Luca Weckx
Luca Weckx
2021-12-14
Professioneel vakmanschap! Echte vakmannen met kennis van hun werk. Samen alle mogelijkheden besproken en een eindresultaat waar je U tegen zegt! TOP!
Christel Jaspers
Christel Jaspers
2021-11-30
Ik heb mijn vloer daar gehaald top mensen vriendelijk goed geholpen met kiezen veel uitleg super
Patrick Geerinckx
Patrick Geerinckx
2021-08-17
Topzaak,vriendelijk en vooral veel keuze.
Wilfried Hertogs
Wilfried Hertogs
2021-07-16
Vriendelijk ontvangst , degelijke uitleg
Nathalie Houbrechts
Nathalie Houbrechts
2021-05-23
Zeer tevreden over de plaatsing van mijn nieuwe Coretec Megastone vloer. Professionele benadering, meedenkend met de klant en een correcte prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke medewerkers, die een goed resultaat afleveren en hun deadlines nakomen. Alken Vloeren is een aanrader.

Vrijblijvend advies nodig voor jouw droomvloer?

Kom langs voor gratis kleur- en interieuradvies!
4.5/5

9.7 op basis van 59 reviews