4.5/5
9.7 op basis van 59 reviews

Gratis adviesgesprek plannen

Bij Alken Vloeren start je avontuur in onze uitgebreide showroom. Hier kun je op je gemak de verschillende vloeropties verkennen en gratis kleurstalen meenemen om de perfecte match voor je interieur te vinden. Maar onze service stopt niet bij de showroomdeur!

Onze adviseurs komen daarna ook gratis langs bij jou thuis. Hier bekijken we de specifieke omstandigheden van je woning: we meten alles ter plekke op, inspecteren de staat van je ondervloer en bespreken samen je wensen. Omdat een duurzame en mooie vloer start met een zorgvuldige voorbereiding, zetten we ons in om samen met jou tot de beste keuze te komen.

Bij Alken Vloeren bieden we meer dan alleen vloeroplossingen. Of het nu gaat om het renoveren van je trap of het installeren van nieuwe vloerverwarming, we hebben je gedekt. En als je besluit afscheid te nemen van je oude vloer, schakelen we een van onze vertrouwde partners in om deze voor je te verwijderen. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!

Jouw nieuwe vloer in drie stappen

  1. Vraag direct een gratis adviesgesprek aan door het formulier in te vullen. Wij bellen je om de aanvraag door te nemen en de datum definitief vast te leggen.
  2. Breng een bezoek aan onze showroom en neem extra grote kleurstalen mee naar huis om in je eigen omgeving te bekijken welke het beste past.
  3. Onze adviseur komt bij jou thuis, gewapend met veel kennis en een goed humeur om alles in te meten.

Vraag eenvoudig een gratis adviesgesprek aan

Wat kun je verwachten van een gratis adviesgesprek?

Een bezoek aan onze showroom is de eerste stap in het proces. Hier kun je rondkijken, het aanbod voelen en zien, en echt begrijpen wat we te bieden hebben. Je krijgt ook de kans om gratis kleurstalen mee te nemen, zodat je een beter beeld krijgt van wat bij je past.

Na je bezoek aan de showroom komen we bij je thuis langs. Hier meten we alles nauwkeurig op. We bekijken samen met jou wat het beste bij je interieur past, rekening houdend met zaken zoals lichtinval en specifieke wensen voor de vloer.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat je elke dag tevreden en met plezier naar je vloer kijkt. Het adviesgesprek, zowel in de showroom als bij je thuis, is geheel vrijblijvend en zonder kosten. We delen onze kennis en passie voor vloeren graag met je!

Wat onze klanten zeggen

Ruben Indekeu
Ruben Indekeu
2022-12-18
Zeer tevreden van de Coretec Imperial. Goede communicatie en vlotte afhandeling.
Stefan Leenders
Stefan Leenders
2022-04-08
Kleine winkel, ruim aanbod. Wij waren op zoek naar een nieuwe vloer. Met de nodige uitleg en expertise hadden we ook snel een vloer gekozen die ons beiden goed lag. Offerte laten maken en klaar. Nu wachten op de levering.
Luca Weckx
Luca Weckx
2021-12-14
Professioneel vakmanschap! Echte vakmannen met kennis van hun werk. Samen alle mogelijkheden besproken en een eindresultaat waar je U tegen zegt! TOP!
Christel Jaspers
Christel Jaspers
2021-11-30
Ik heb mijn vloer daar gehaald top mensen vriendelijk goed geholpen met kiezen veel uitleg super
Patrick Geerinckx
Patrick Geerinckx
2021-08-17
Topzaak,vriendelijk en vooral veel keuze.
Wilfried Hertogs
Wilfried Hertogs
2021-07-16
Vriendelijk ontvangst , degelijke uitleg
Nathalie Houbrechts
Nathalie Houbrechts
2021-05-23
Zeer tevreden over de plaatsing van mijn nieuwe Coretec Megastone vloer. Professionele benadering, meedenkend met de klant en een correcte prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke medewerkers, die een goed resultaat afleveren en hun deadlines nakomen. Alken Vloeren is een aanrader.
4.5/5

9.7 op basis van 59 reviews