4.5/5
9.7 op basis van 59 reviews

Z-trappen

Op zoek naar een moderne Z-Trap voor uw woning? Alken Vloeren biedt op maat gemaakte Z-Trappen in diverse houtsoorten en afwerkingen, met vakmanschap geplaatst.

Z-trappen

Een Z-Trap is een moderne trap die steeds vaker voorkomt in nieuwe woningen. De trap geeft een hele nieuwe sfeer aan uw inrichting. Vaak is het stootbord even dik als de traptrede. Deze kunnen onder verschillende hoeken verlijmd worden. Deze massieve trappen geven een robuust effect.Uw trap behandeld als uw parket. Wilt u een trap met een kwart, twee-kwart, half rond of gewoon een rechte steektrap? Wij kunnen deze trappen vervaardigen in onze uitgebreide machinale werkplaats.Houtsoorten: U kunt kiezen uit allerlei verschillende houtsoorten. Van licht naar donker.Voorbeelden in de winkel: Eiken, iroko, mahonie, meranti, beuken, merbau en vurenhout. Natuurlijk zijn er meerdere houtsoorten beschikbaar.

Afwerking:

Om de trap de uitstraling te geven die u wenst is niet alleen de houtsoort en vorm belangrijk, maar ook de afwerking speelt hierbij een grote rol.U kunt het hout een andere tint geven door middel van het aanbrengen van grondlak, beits, olie of andere lak soorten. Deze manier maakt het mogelijk om u trap bij uw parket passend te krijgen. De trap zal vakkundig geplaatst en afgewerkt worden, op de afgesproken datum.Antislipprofielen: De treden kunnen worden voorzien van een of twee antislipprofielen in diverse kleuren.Balustrade Een glazen balustrade geeft een moderne uitstraling. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een bijpassend traphek.Leuningen Leuningen zijn er in alle vormen en afmetingen. Er is een breed assortiment van leuninghouders. RVS leuningen en leuninghouders behoren ook tot de mogelijkheden.

Hoe Alken Vloeren Werkt

Wij kunnen de vloerenwinkel bij jou thuis brengen of je kunt langskomen in onze grote toonzaal in Alken.

Plan een gratis adviesgesprek

Plan jouw gratis adviesgesprek en kies een tijd die voor jou het best uitkomt. Ontvang gratis kleur- en interieur advies en neem kleurstalen mee naar huis.

Vrijblijvend Inmeten & Offerte

Een vloerspecialist zal je helpen bij het kiezen van de juiste vloeren, jouw kamers opmeten en je een volledige prijsindicatie geven.

Professionele Installatie

Professionele installateurs verwijderen en voeren jouw oude vloer af, installeren je nieuwe vloer en ruimen op als ze klaar zijn.

Trappen met trapbomen:

Ook leveren wij standaard trappen.U kunt een open trap kiezen wat een ruimtelijk gevoel geeft. Vaak komt er ook meer daglicht de woning binnen.Dichte trappen worden uitgevoerd met stootborden. Hierachter kunt u een kleine ruimte creëren voor een berging, garderobe of toilet.

Service van Alken Vloeren

Tijdens het gehele proces wordt u goed begeleid.De trap wordt geheel in overleg met u ingemeten.Daarnaast geven wij u 5 jaar garantie op onze producten.Heeft u interesse in een trap, vraag dan naar de mogelijkheden in onze winkel, waar ook een toonzaal model staat om u een beter idee te geven.Wij adviseren u graag.

Wat onze klanten zeggen

Ruben Indekeu
Ruben Indekeu
2022-12-18
Zeer tevreden van de Coretec Imperial. Goede communicatie en vlotte afhandeling.
Stefan Leenders
Stefan Leenders
2022-04-08
Kleine winkel, ruim aanbod. Wij waren op zoek naar een nieuwe vloer. Met de nodige uitleg en expertise hadden we ook snel een vloer gekozen die ons beiden goed lag. Offerte laten maken en klaar. Nu wachten op de levering.
Luca Weckx
Luca Weckx
2021-12-14
Professioneel vakmanschap! Echte vakmannen met kennis van hun werk. Samen alle mogelijkheden besproken en een eindresultaat waar je U tegen zegt! TOP!
Christel Jaspers
Christel Jaspers
2021-11-30
Ik heb mijn vloer daar gehaald top mensen vriendelijk goed geholpen met kiezen veel uitleg super
Patrick Geerinckx
Patrick Geerinckx
2021-08-17
Topzaak,vriendelijk en vooral veel keuze.
Wilfried Hertogs
Wilfried Hertogs
2021-07-16
Vriendelijk ontvangst , degelijke uitleg
Nathalie Houbrechts
Nathalie Houbrechts
2021-05-23
Zeer tevreden over de plaatsing van mijn nieuwe Coretec Megastone vloer. Professionele benadering, meedenkend met de klant en een correcte prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke medewerkers, die een goed resultaat afleveren en hun deadlines nakomen. Alken Vloeren is een aanrader.

Vrijblijvend advies nodig voor jouw droomvloer?

Kom langs voor gratis kleur- en interieuradvies!
4.5/5

9.7 op basis van 59 reviews