Parket schuren - Uw vloer ziet er weer uit als nieuw!

Wilt u dat uw parket er weer als nieuw uitziet? Laat uw parket dan schuren door onze vakmannen.

Parketrenovatie is onze specialisatie!

Neem contact voor meer informatie of vraag direct een offerte aan via het offerteformulier.

Specialist in parket vloeren

l

Parket voor u op maat gemaakt

N

Vakmanschap door professionals

Home >> Parket Schuren

 

Uw Parket laten schuren zodat het er weer uitziet als nieuw

 

Parket schuren biedt een aantal voordelen, maar is aan de andere kant ook een taaie klus. Het is mogelijk om dit zelf te doen, maar het is natuurlijk veel gemakkelijker om dit te laten doen door een van de medewerkers van Alken Vloeren. Dat scheelt niet alleen een hoop tijd, maar geeft ook nog eens een mooi resultaat! Een win-win situatie toch?!

 

Laat uw parket schuren door professionals van Alken Vloeren

 

Wij hebben gespecialiseerde medewerkers in dienst die uw vloer schuren met behulp van professionele gereedschappen. Hierdoor is de klus relatief minder zwaar en gaat het een stuk sneller. Hierdoor heeft u er zo min mogelijk overlast van.

 

Parketrenovatie is wat dat betreft een goed alternatief voor het aanschaffen van een nieuwe vloer, terwijl sommigen dat juist andersom verklaren. Het mooie van parket schuren is dat de kosten lager liggen, dan die van een nieuwe vloer. Daarnaast is het eenvoudig uit te besteden aan onze professionals. Zo heeft u er maar nauwelijks last van en profiteert u van een bijna nieuwe vloer. Het schuren is een goed idee wanneer u uw huidige vloer er verweerd uit vindt zien.

 

Uw parket ziet er weer uit als nieuw!

 

Wilt u dat uw parket er weer als nieuw uitziet? Laat uw parket dan schuren door onze vakmannen. Neem contact op of maak een afspraak.

Wij zijn te bereiken via het nummer +32 (0)11 58 39 63. Wilt u van tevoren weten wat de prijs is? Vraag dan online een offerte aan. Wij zijn ook in te schakelen voor de renovatie of plaatsing van vloeren.

 

 

Contacteer ons snel voor een vrijblijvende offerte, of kom langs in onze showroom.

 

Vraag een offerte aan

 

 

Neem vrijblijvend contact op

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Velden met een * zijn verplicht