4.5/5
9.7 op basis van 59 reviews

Parket schuren - Uw vloer ziet er weer uit als nieuw!

Bij Alken Vloeren helpen we je graag. We hebben goede vakmensen en het beste gereedschap. Hierdoor is je parket snel weer mooi. Naast het schuren van parket, hebben we ook veel soorten parket en andere vloeren te koop.

Uw Parket laten schuren zodat het er weer uitziet als nieuw?

Parket schuren biedt een aantal voordelen, maar is aan de andere kant ook een taaie klus. Het is mogelijk om dit zelf te doen, maar het is natuurlijk veel gemakkelijker om dit te laten doen door een van de medewerkers van Alken Vloeren. Dat scheelt niet alleen een hoop tijd, maar geeft ook nog eens een mooi resultaat! Een win-win situatie toch?!

Laat uw parket schuren door professionals van Alken Vloeren

Wij hebben gespecialiseerde medewerkers in dienst die uw vloer schuren met behulp van professionele gereedschappen. Hierdoor is de klus relatief minder zwaar en gaat het een stuk sneller. Hierdoor heeft u er zo min mogelijk overlast van.

Parketrenovatie is wat dat betreft een goed alternatief voor het aanschaffen van een nieuwe vloer, terwijl sommigen dat juist andersom verklaren. Het mooie van parket schuren is dat de kosten lager liggen, dan die van een nieuwe vloer. Daarnaast is het eenvoudig uit te besteden aan onze professionals. Zo heeft u er maar nauwelijks last van en profiteert u van een bijna nieuwe vloer. Het schuren is een goed idee wanneer u uw huidige vloer er verweerd uit vindt zien.

Een greep uit onze geschuurde parket vloeren

De voordelen van parket schuren

Is jouw parketvloer toe aan een frisse opknapbeurt? Overweeg dan een professionele parketrenovatie om de originele glans en charme terug te brengen.

Uw parket ziet er weer uit als nieuw!

Wilt u dat uw parket er weer als nieuw uitziet? Laat uw parket dan schuren door onze vakmannen. Neem contact op of maak een afspraak.

Wij zijn te bereiken via het nummer +32 (0)11 58 39 63. Wilt u van tevoren weten wat de prijs is? Vraag dan online een offerte aan. Wij zijn ook in te schakelen voor de renovatie of plaatsing van vloeren.

Hoe Alken Vloeren Werkt

Wij kunnen de vloerenwinkel bij jou thuis brengen of je kunt langskomen in onze grote toonzaal in Alken.

Plan een gratis adviesgesprek

Plan jouw gratis adviesgesprek en kies een tijd die voor jou het best uitkomt. Ontvang gratis kleur- en interieur advies en neem kleurstalen mee naar huis.

Vrijblijvend Inmeten & Offerte

Een vloerspecialist zal je helpen bij het kiezen van de juiste vloeren, jouw kamers opmeten en je een volledige prijsindicatie geven.

Professionele Installatie

Professionele installateurs verwijderen en voeren jouw oude vloer af, installeren je nieuwe vloer en ruimen op als ze klaar zijn.

Wat onze klanten zeggen

Ruben Indekeu
Ruben Indekeu
2022-12-18
Zeer tevreden van de Coretec Imperial. Goede communicatie en vlotte afhandeling.
Stefan Leenders
Stefan Leenders
2022-04-08
Kleine winkel, ruim aanbod. Wij waren op zoek naar een nieuwe vloer. Met de nodige uitleg en expertise hadden we ook snel een vloer gekozen die ons beiden goed lag. Offerte laten maken en klaar. Nu wachten op de levering.
Luca Weckx
Luca Weckx
2021-12-14
Professioneel vakmanschap! Echte vakmannen met kennis van hun werk. Samen alle mogelijkheden besproken en een eindresultaat waar je U tegen zegt! TOP!
Christel Jaspers
Christel Jaspers
2021-11-30
Ik heb mijn vloer daar gehaald top mensen vriendelijk goed geholpen met kiezen veel uitleg super
Patrick Geerinckx
Patrick Geerinckx
2021-08-17
Topzaak,vriendelijk en vooral veel keuze.
Wilfried Hertogs
Wilfried Hertogs
2021-07-16
Vriendelijk ontvangst , degelijke uitleg
Nathalie Houbrechts
Nathalie Houbrechts
2021-05-23
Zeer tevreden over de plaatsing van mijn nieuwe Coretec Megastone vloer. Professionele benadering, meedenkend met de klant en een correcte prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke medewerkers, die een goed resultaat afleveren en hun deadlines nakomen. Alken Vloeren is een aanrader.

Vrijblijvend advies nodig voor jouw droomvloer?

Kom langs voor gratis kleur- en interieuradvies!
4.5/5

9.7 op basis van 59 reviews