4.5/5
9.7 op basis van 59 reviews

COREtec de bikkelharde pvc vloer met levenslange garantie

Ontdek het gemak van Coretec PVC vloeren. Kies uit diverse designs en profiteer van duurzaamheid, kwaliteit en eenvoudige installatie. Bestel nu!

COREtec PVC vloeren

De eenvoudig te plaatsen vloeren zijn de ideale oplossing voor renovatie en nieuwbouw, voor zowel residentieel als commercieel gebruik. Als erkend dealer hebben wij het volledige assortiment in onze toonzaal.

De bikkelharde pvc-vloeren leverbaar tegen de scherpste prijzen bij Alken Vloeren

De plank bestaat uit gerecycled bamboo, hout, kalk en de beste kwaliteit pvc. Deze planken zijn 100% waterbestendig en kunnen hierdoor geplaatst worden in vochtige ruimtes, zonder dat deze uitzet of erna weer krimpt. Doordat deze vloeren niet ‘werken’ hoeft er ook geen rekening gehouden te worden met uitzetvoegen en kan deze tot 100m² geplaatst worden zonder onderbrekingen. Ook zijn deze vloeren perfect geschikt voor plaatsing op vloerverwarming en vloerkoeling. De beschermlaag van deze vloer maakt de vloer krasbestendig en uitermate geschikt voor huisdieren. De laag daaronder bestaat uit 100% vinyl, dit geeft de vloer een natuurlijke uitstraling en het gevoel van een echt parket of stenen vloer. De harde kern is een laag die bestaat uit een composiet van kalk, bamboo en hout. De onderste laag van kurk maakt de vloer geluid reducerend is, zowel naar loopgeluid als naar contactgeluid toe. Het heeft daarnaast de eigenschap warmte te absorberen én vast te houden.

Hoe Alken Vloeren Werkt

Wij kunnen de vloerenwinkel bij jou thuis brengen of je kunt langskomen in onze grote toonzaal in Alken.

Plan een gratis adviesgesprek

Plan jouw gratis adviesgesprek en kies een tijd die voor jou het best uitkomt. Ontvang gratis kleur- en interieur advies en neem kleurstalen mee naar huis.

Vrijblijvend Inmeten & Offerte

Een vloerspecialist zal je helpen bij het kiezen van de juiste vloeren, jouw kamers opmeten en je een volledige prijsindicatie geven.

Professionele Installatie

Professionele installateurs verwijderen en voeren jouw oude vloer af, installeren je nieuwe vloer en ruimen op als ze klaar zijn.

De nieuwe collectie COREtec CERAtouch is nu leverbaar en te bezichtigen in onze toonzaal.

CERAtouch: de innovatie in meerlagige harde vloeren. De nieuwe CERAtouch collectie van COREtec biedt het beste van twee werelden.Er zijn van COREtec 8 collecties verkrijgbaar namelijk de: COREtec CERAtouch – Een innovatie in meerlagige harde vloeren. COREtec Essentials – Duurzame opbouw en een geïntegreerde kurklaag COREtec XL – Bestaat uit extra brede en lange planken. COREtec HD – In deze collectie staat de oak centraal. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. COREtec Wood+ – Met onder andere tegel design en multi color effect vloeren. COREtec naturals – Met de hedendaagse kleuren gericht op de Europese markt. COREtec mega stone – De grote tegels met een afmeting van 471x915mm. COREtec pro plus – Heeft een totale dikte van 5mm maar met een hoogwaardige slijtlaag COREtec Herringbone – Stroken in visgraatmotief. Leverbaar in 8 kleuren.

Interesse in deze bikkelharde pvc-vloer?

Neem contact op door te bellen naar: +32 (0)11 58 39 63 of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wanneer u dit doet zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Meer informatie te bekijken op de website van USfloors.

Wat onze klanten zeggen

Ruben Indekeu
Ruben Indekeu
2022-12-18
Zeer tevreden van de Coretec Imperial. Goede communicatie en vlotte afhandeling.
Stefan Leenders
Stefan Leenders
2022-04-08
Kleine winkel, ruim aanbod. Wij waren op zoek naar een nieuwe vloer. Met de nodige uitleg en expertise hadden we ook snel een vloer gekozen die ons beiden goed lag. Offerte laten maken en klaar. Nu wachten op de levering.
Luca Weckx
Luca Weckx
2021-12-14
Professioneel vakmanschap! Echte vakmannen met kennis van hun werk. Samen alle mogelijkheden besproken en een eindresultaat waar je U tegen zegt! TOP!
Christel Jaspers
Christel Jaspers
2021-11-30
Ik heb mijn vloer daar gehaald top mensen vriendelijk goed geholpen met kiezen veel uitleg super
Patrick Geerinckx
Patrick Geerinckx
2021-08-17
Topzaak,vriendelijk en vooral veel keuze.
Wilfried Hertogs
Wilfried Hertogs
2021-07-16
Vriendelijk ontvangst , degelijke uitleg
Nathalie Houbrechts
Nathalie Houbrechts
2021-05-23
Zeer tevreden over de plaatsing van mijn nieuwe Coretec Megastone vloer. Professionele benadering, meedenkend met de klant en een correcte prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke medewerkers, die een goed resultaat afleveren en hun deadlines nakomen. Alken Vloeren is een aanrader.

Vrijblijvend advies nodig voor jouw droomvloer?

Kom langs voor gratis kleur- en interieuradvies!
4.5/5

9.7 op basis van 59 reviews