COREtec pvc vloeren

De bikkelharde pvc vloer met levenslange garantie!

De nieuwe revolutie vloeren

De bikkelharde pvc vloer met levenslange garantie!

Ook in tegelmotief verkrijgbaar

De bikkelharde pvc vloer met levenslange garantie!

Specialist in parket en lamelparket

l

Parket op maat

N

Vakmanschap

De eenvoudig te plaatsen COREtec vloeren zijn een ideale oplossing voor zowel residentieel als commercieel gebruik. U vindt deze befaamde COREtec vloeren bij Alken Vloeren. Naast de COREtec vloeren vindt u hier een breed assortiment van diverse vloeren van verschillende merken. Ook voor Z-trappen en convector roosters kunt u bij ons terecht.

De bikkelharde pvc-vloeren van COREtec, verkrijgbaar bij Alken Vloeren

De COREtec plank bestaat uit gerecycled bamboo, hout, kalk en de beste kwaliteit pvc. Deze planken zijn 100% waterbestendig en kunnen hierdoor geplaatst worden in vochtige ruimtes, zonder dat deze uitzet of erna weer krimpt. Doordat de COREtec vloeren niet ‘werken’ hoeft er ook geen rekening gehouden te worden met uitzetvoegen en kan deze tot 100m² geplaatst worden zonder onderbrekingen. Ook zijn de COREtec vloeren perfect geschikt voor plaatsing op vloerverwarming en vloerkoeling.

 

De beschermlaag van de COREtec vloer maakt de vloer krasbestendig en uitermate geschikt voor huisdieren. De laag daaronder bestaat uit 100% vinyl, dit geeft de vloer een natuurlijke uitstraling en het gevoel van een echt parket of stenen vloer. De harde kern van COREtec is een laag die bestaat uit een composiet van kalk, bamboo en hout. De onderste laag van kurk maakt de COREtec vloer geluid reducerend is, zowel naar loopgeluid als naar contactgeluid toe. Het heeft daarnaast de eigenschap warmte te absorberen én vast te houden.

 

Verschillende collecties

In de COREtec pvc-vloeren zijn er drie collecties verkrijgbaar namelijk de:

  • COREtec XL-collectie: bestaat uit extra brede en lange planken;
  • COREtec HD-collectie: in deze collectie staat de oak centraal. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs;
  • COREtec Plus-collectie: collectie met onder andere tegel design en multi color effect vloeren.

Bestel uw eigen COREtec pvc-vloer

Interesse in een COREtec pvc-vloer? Kom dan eens langs in onze showroom in Alken. Wilt u meer informatie? Dan kunt u ook contact opnemen door te bellen naar: +32 (0)11 58 39 63. U kunt online een offerte aanvragen. Wanneer u dit doet zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

COREtec Mouldings

COREtec Plinten

Neem contact op voor deskundig advies, of kom langs in onze showroom.

 

Vraag een offerte aan

Neem vrijblijvend contact op

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Velden met een * zijn verplicht
Share This