Tover Parketlijmen

Bij Alken Vloeren staan kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment hoogwaardige parketlijmen. Onze parketlijmen zijn speciaal ontworpen voor het leggen van parketvloeren en zorgen voor een sterke en langdurige hechting. Met onze parketlijmen bent u verzekerd van een vloer die jarenlang meegaat. Ontdek de vele mogelijkheden en kies de juiste parketlijm voor uw vloerproject.

Advies nodig bij het vinden van uw droomvloer?

Toont alle 2 resultaten

Beschikbaar in de showroom
Beschikbaar in de showroom

Over Tover parketlijmen

Innovatie, kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid zijn de kernwoorden waarop Tover zijn filosofie is gebaseerd sinds zijn ontstaan. Door constant te investeren in Research & Development en dankzij de grote kennis en vaardigheden van de laboranten en onderzoekers, is Tover altijd een pionier geweest in het aanbieden van een compleet gamma geavanceerde technologische oplossingen. Top producten worden in een uiterst strenge interne auditprocedures, welke zorgen voor top kwaliteit keer op keer. Dat is de basis voor de, nog steeds groeiende, uitstekende internationale reputatie van Tover als betrouwbare partner. De nieuwe uitdagingen aangaande het milieu en de eco-compatibiliteit van chemische producten worden vandaag opgelegd door internationale normen. Bij Toog technologisch productieproces gemaakt om te voldoen aan steeds veeleisender markten. Het zorgvuldig kiezen van betrouwbare leveranciers, systematische controles van de ruwe grondstoffen hoort deze bezorgdheid vanaf het ontstaan van de firma tot haar business-plan, geen moeite wordt gespaard om de veiligste oplossing te ontwikkelen voor haar klanten dit uit respect voor de natuur en de mens. Die filosofie wordt ook uitgedragen naar alle werknemers en zet hun aan tot het bedenken van creatieve oplossingen. Tover vervult een leidersplaats in producten met een lage emissie, anti-allergische lijmen. Een verantwoorde keuze die de toekomst verbetert voor ons allen.

 

Professioneel advies over parketlijmen

Het kiezen van de juiste parketlijm kan soms overweldigend zijn. Daarom bieden we bij Alken Vloeren professioneel advies om u te helpen de beste keuze te maken. Ons team van deskundige vloerspecialisten staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het selecteren van de juiste parketlijm. Met ons advies kunt u er zeker van zijn dat u de perfecte parketlijm kiest voor een optimale vloerinstallatie.

 

Vakkundige installatie van uw nieuwe vloer

Bij Alken Vloeren begrijpen we het belang van een vakkundige vloerinstallatie. Ons ervaren team van installateurs zorgt voor een nauwkeurige en professionele installatie van uw nieuwe vloer. Met oog voor detail en expertise zorgen we ervoor dat uw vloer perfect gelegd wordt. Of het nu gaat om parket, laminaat, vinyl of een andere vloerbedekking, wij garanderen een resultaat dat aan uw verwachtingen voldoet.

 

Alken Vloeren – Uw specialist in vloeren

Met Alken Vloeren kiest u voor een betrouwbare partner die gespecialiseerd is in vloeren. Onze expertise, kwaliteit en klantgerichte aanpak maakt ons de ideale keuze voor al uw vloerbehoeften. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe vloer voor uw woning, kantoor of commerciële ruimte, wij bieden een uitgebreid assortiment vloermogelijkheden en staan klaar om u te helpen bij elke stap van het proces. Ontdek de kwaliteit en service van Alken Vloeren en maak van uw ruimte een echt pronkstuk.