Vloerverwarming onder parket of PVC

Wist je dat zowel PVC als parket vloeren uitstekend samengaan met vloerverwarming? Hierdoor kun je aanzienlijk besparen op je stookkosten. Stel je voor: zelfs op koudere dagen comfortabel op blote voeten door je huis lopen en een heerlijke, gelijkmatige warmte in de hele kamer. Zowel PVC als parket hebben goede warmtegeleidende eigenschappen, wat resulteert in een efficiënte warmteoverdracht en daarmee in lagere stookkosten.

Vloerverwarming via Alken Vloeren

Interesse in een efficiënt verwarmingssysteem voor jouw woning? Laat je bij Alken Vloeren informeren over de vele voordelen van vloerverwarming in combinatie met PVC en parket.

Onze werkwijze bij vloerverwarming installeren

Bij Alken Vloeren helpen we je niet alleen met het kiezen van de juiste vloer, maar ook met het realiseren van een perfecte vloerverwarming. Onze betrouwbare partners nemen de gehele installatie van de vloerverwarming voor hun rekening. Dit omvat het infrezen, het aansluiten van het systeem, en het geven van advies over een energie-efficiënte pomp. We vullen de gefreesde sleuven met een sterke, krimpvrije mortel – hierbij moet je weten dat tegellijm niet geschikt is omdat hierover niet geëgaliseerd kan worden. Daarna zorgen wij voor een perfect egale vloer. Ons team van professionals plaatst vervolgens jouw gekozen vloer, zoals parket of PVC, op de geëgaliseerde laag.

Het is van groot belang om temperatuurschommelingen te vermijden, omdat dit nadelig kan zijn voor je vloer. Daarom adviseren wij een gefaseerde opwarm- en afkoelroutine. Heb je vragen over dit proces? Neem contact met ons op.