4.5/5
9.7 op basis van 59 reviews

Vloerverwarming onder parket of PVC

Wist je dat zowel PVC als parket vloeren uitstekend samengaan met vloerverwarming? Hierdoor kun je aanzienlijk besparen op je stookkosten. Stel je voor: zelfs op koudere dagen comfortabel op blote voeten door je huis lopen en een heerlijke, gelijkmatige warmte in de hele kamer. Zowel PVC als parket hebben goede warmtegeleidende eigenschappen, wat resulteert in een efficiënte warmteoverdracht en daarmee in lagere stookkosten.

Vloerverwarming via Alken Vloeren

Interesse in een efficiënt verwarmingssysteem voor jouw woning? Laat je bij Alken Vloeren informeren over de vele voordelen van vloerverwarming in combinatie met PVC en parket.

Onze werkwijze bij vloerverwarming installeren

Bij Alken Vloeren helpen we je niet alleen met het kiezen van de juiste vloer, maar ook met het realiseren van een perfecte vloerverwarming. Onze betrouwbare partners nemen de gehele installatie van de vloerverwarming voor hun rekening. Dit omvat het infrezen, het aansluiten van het systeem, en het geven van advies over een energie-efficiënte pomp. We vullen de gefreesde sleuven met een sterke, krimpvrije mortel – hierbij moet je weten dat tegellijm niet geschikt is omdat hierover niet geëgaliseerd kan worden. Daarna zorgen wij voor een perfect egale vloer. Ons team van professionals plaatst vervolgens jouw gekozen vloer, zoals parket of PVC, op de geëgaliseerde laag.

Het is van groot belang om temperatuurschommelingen te vermijden, omdat dit nadelig kan zijn voor je vloer. Daarom adviseren wij een gefaseerde opwarm- en afkoelroutine. Heb je vragen over dit proces? Neem contact met ons op. 

Hoe Alken Vloeren Werkt

Wij kunnen de vloerenwinkel bij jou thuis brengen of je kunt langskomen in onze grote toonzaal in Alken.

Plan een gratis adviesgesprek

Plan jouw gratis adviesgesprek en kies een tijd die voor jou het best uitkomt. Ontvang gratis kleur- en interieur advies en neem kleurstalen mee naar huis.

Vrijblijvend Inmeten & Offerte

Een vloerspecialist zal je helpen bij het kiezen van de juiste vloeren, jouw kamers opmeten en je een volledige prijsindicatie geven.

Professionele Installatie

Professionele installateurs verwijderen en voeren jouw oude vloer af, installeren je nieuwe vloer en ruimen op als ze klaar zijn.

Wat onze klanten zeggen

Ruben Indekeu
Ruben Indekeu
2022-12-18
Zeer tevreden van de Coretec Imperial. Goede communicatie en vlotte afhandeling.
Stefan Leenders
Stefan Leenders
2022-04-08
Kleine winkel, ruim aanbod. Wij waren op zoek naar een nieuwe vloer. Met de nodige uitleg en expertise hadden we ook snel een vloer gekozen die ons beiden goed lag. Offerte laten maken en klaar. Nu wachten op de levering.
Luca Weckx
Luca Weckx
2021-12-14
Professioneel vakmanschap! Echte vakmannen met kennis van hun werk. Samen alle mogelijkheden besproken en een eindresultaat waar je U tegen zegt! TOP!
Christel Jaspers
Christel Jaspers
2021-11-30
Ik heb mijn vloer daar gehaald top mensen vriendelijk goed geholpen met kiezen veel uitleg super
Patrick Geerinckx
Patrick Geerinckx
2021-08-17
Topzaak,vriendelijk en vooral veel keuze.
Wilfried Hertogs
Wilfried Hertogs
2021-07-16
Vriendelijk ontvangst , degelijke uitleg
Nathalie Houbrechts
Nathalie Houbrechts
2021-05-23
Zeer tevreden over de plaatsing van mijn nieuwe Coretec Megastone vloer. Professionele benadering, meedenkend met de klant en een correcte prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke medewerkers, die een goed resultaat afleveren en hun deadlines nakomen. Alken Vloeren is een aanrader.

Vrijblijvend advies nodig voor jouw droomvloer?

Kom langs voor gratis kleur- en interieuradvies!
4.5/5

9.7 op basis van 59 reviews