Chipps

Ontdek de stijlvolle houten vloeren van CHIPPS, ontworpen voor duurzaamheid en klasse. Onze selectie biedt topkwaliteit tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Advies nodig bij het vinden van uw droomvloer?

Toont alle 3 resultaten

CHIPPS: een gebruiksvriendelijke, praktische oplossing!

CHIPPS is een natuurlijke houten vloer gecombineerd met het gemak en de veelzijdigheid van OSB waardoor er een vleugje creativiteit en design aan toegevoegd wordt. Een gebruiksvriendelijke, praktische oplossing voor vloeren, wanden en plafonds die tegelijkertijd een opvallende designkeuze is. Bijna onmogelijk te weerstaan!

De scherpe en gedurfde patronen van een geweven tapijt. Een collectie die een hard oppervlak zacht doet aanvoelen.
Onze meest smakelijke planken die gegarandeerd de perfecte smaak toevoegen aan elke kamer. Een collectie waarin een unieke kleur wordt verkregen door deze CHIPPS te behandelen met een heerlijke cocktail van beitsen.

Waarom zou u tegen de stroom ingaan? Deze platen laten zien waar ze van gemaakt zijn: houtsnippers. De karakteristieke, rokerige smaken van WoodChipps. Prachtige kleuren die uw interieur een bijzondere twist geven.

SLIJTVASTE 7-LAGEN COATING

Houten borden kunnen een beetje, nou ja, industrieel aanvoelen. Niemand wil de klant een zware tijd bezorgen. Wij zijn er om
hun project zo glad als mogelijk te maken. 7 lagen glad in dit geval. We brengen een 7 laags coating aan die
slijtvast is. Dat maakt onze houten planken geschikt voor gebruik in elke omgeving, van thuis tot op kantoor of zelfs winkels
en cafés. De enige vereiste die u nodig heeft, is een smaakvolle omgeving.

5 JAAR GARANTIE

U zult er goed uitzien als u Chipps verkoopt. En het design zal nooit verouderen. Hoe weten we dat? Het is een onderbuik gevoel. Maar
we kunnen de kwaliteit garanderen, we bieden 5 jaar garantie. We garanderen ook de vreugde die klanten zullen voelen elke
als ze hun mooie vloer/wand/plafond zien. En dat gevoel zal veel, veel langer duren.

PRACHTIGE DESIGNS

De verrukkelijke ontwerpen zorgen ervoor dat onze platen opvallen. Onze klanten kunnen hun specifieke smaak vinden in het uitgebreide menu dat wij aanbieden. Het zal gegarandeerd elke ruimte laten knallen. Of ze nu van hun vloer, wand of plafond een meesterwerk willen maken, wij hebben de juiste pasvorm. Het zal hun buren jaloers maken. Ze zullen geen moeite hebben om hun schoonvader te overtuigen van de geweldige keuze die ze hebben gemaakt. Het is tenslotte echt hout.

ECOLOGISCH EN MILEUVRIENDELIJK

Alle CHIPPS platen worden in België geproduceerd. Onze productietechniek is zeer energie-efficiënt en er worden geen gevaarlijke of giftige stoffen gebruikt. Hergebruik van houtsnippers minimaliseert het afval en maximaliseert de duurzaamheid. Onze platen worden gemaakt van snelgroeiende bomen waardoor de vraag naar oud groeihout afneemt. CHIPPS is een milieuvriendelijk product. Geef uzelf een schouderklopje omdat u van deze wereld een betere plek maakt. 

CONSTRUCTIEVE SAMENWERKING

Na jaren in de houthandel weten we dat een goede samenwerking essentieel is voor een succesvol project. Onze adviseurs helpen u met alle middelen die u nodig heeft. We hebben de platen en de knowhow.  Onze CHIPPS-adviseurs staan klaar om jullie te begeleiden naar de beste en mooiste oplossing voor het project. Vraag maar raak, wij zullen u ‘vloeren’ met onze customer service.  

GEDREVEN DOOR INNOVATIE

We hebben OSB platen niet enkel voorzien van een innovatief ontwerp, maar zo hebben we ook telkens het fabricage- en afwerkingsproces stap per stap verbeterd. Elke plaat is dan ook het resultaat van een zorgvuldig doorlopen testproces.

Neem contact op door te bellen naar: +32 (0)11 58 39 63 of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wanneer u dit doet zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Meer informatie te bekijken op de website van Chipps.