LED UV Olie direct droog en ultra hard

De olie- of laklaag die uw nieuwe parketvloer beschermt, heeft normaal enige tijd nodig om volledig te drogen en uit te harden. Normaal duurt het enkele dagen voor alle meubelen terug geplaatst kunnen worden en de vloer maximaal belastbaar is. Met de innovatieve LED UV-droging waarover Alken Vloeren in primeur beschikt, hoef men niet meer te wachten! Na de plaatsing van het parket en de LED UV-droging kan de klant nog dezelfde dag de vloer in gebruik nemen en alle meubelen terugplaatsen.

 

Neem uw nieuwe parketvloer direct na afwerking in gebruik dankzij LED UV-droging.

Het nieuwe systeem met LED UV-droging heeft bovendien. Het drogen en uitharden van olie met behulp van UV-licht is een technologie die al vele jaren toegepast wordt in de meubel- en parketindustrie. Veel voor afgewerkt parket wordt in de fabriek met deze technologie uitgehard. De olie of laklaag wordt in heel korte tijd gedroogd en is uitstekend bestand tegen zowel fysieke als chemische belasting. Bovendien kunnen de parketplanken sneller de fabriek verlaten, wat de kosten drukt. Door LED UV geen uithardtijd meer! Deze technologie kan nu ook op de werf, bij u in de woning dus! Dankzij de gloednieuwe mobiele LED UV-droging waarover wij beschikken, verdwijnt de traditionele droogtijd van het parket. Dat biedt grote voordelen: de vloer kan quasi onmiddellijk na afwerking in gebruik genomen worden. U kan dus meteen alle meubelen terugplaatsen en ook een feestje organiseren, de vloer is er klaar voor! Bovendien heeft u met deze bijzondere LED UV olie de keuze uit liefst 50 verschillende tinten. Dit is zonder twijfel één van de grootste innovatie van de voorbije 20 jaar in de wereld van het parket!

 

Voordelen van LED UV Olie

Belangrijke voordelen ten opzichte van de traditionele UV droging met gasontladingslampen. Dankzij de efficiëntie van de LED-lampen is er een aanzienlijke energiebesparing (tot 70% en meer). Bovendien is er ook geen warmteontwikkeling en is alles volledig veilig. En wanneer u parket legt op de bovenverdieping, wordt de verhuis van bedden en kasten een stuk eenvoudiger. Na de afwerking van het parket in één slaapkamer kan alles onmiddellijk op zijn plaats teruggezet worden en is de volgende slaapkamer aan de beurt.

 

Alken Vloeren is uw specialist in vloeren

Bij Alken Vloeren geloven we dat uw vloer het fundament is van uw interieur. Met ons brede assortiment aan vloeren van topkwaliteit en onze uitgebreide expertise, kunnen we aan al uw vloerbehoeften voldoen. Of u nu een particulier bent die zijn woning wil opknappen of een zakelijke klant die een nieuwe vloer voor een commerciële ruimte nodig heeft, wij helpen u graag verder. Bezoek onze showroom en ontdek de wereld van prachtige vloeren die Alken Vloeren te bieden heeft. Laat ons uw partner zijn in het creëren van een vloer waar u trots op kunt zijn.