4.5/5
9.7 op basis van 59 reviews

Real Dutch Floor

Specialist in Royal Dutch Floor: hoogwaardige vloeroplossingen voor een koninklijk resultaat. Ontdek ons ruime assortiment en vraag een offerte aan!

Real Dutch Floor – Échte traditionele kwaliteitsvloeren

Royal Dutch Floor biedt 5 collecties parketvloeren aan. Door de mooie strakke afwerking van het product en de verdieping van de kleur ontstaat er veel kleur variatie tussen de plankjes en creëert daarmee een modern parket. Alle denkbare uitvoeringen, kleuren en behandelingen zijn mogelijk. Van een brede plank tot een super brede plank tot aan het plaatsen van een grote behandelde visgraat parketvloer zijn o.a. de mogelijkheden. Parket op vloerverwarming is voor Royal Dutch Floor geen enkel probleem.

Real Dutch Floor – De 5 collecties

De Classic collectie is de basislijn van Royal Dutch Floor. Met een ruim aanbod uit egale natuurtinten, 3D afwerking en hoog glans lakken, is de Dutch Classic perfect in ieder interieur. De Dutch Classic is ook verkrijgbaar in patronen Visgraat en Hongaarse punt, in diverse afmetingen. De opbouw van de Classic collection is exact hetzelfde als van de Dutch Design van Royal Dutch Floor. 11+4mm & 14+6mm toplaag.De Design Collectie is een collectie geschaafde vloeren welke door hun strakke oppervlaktebehandeling een moderne uitstraling hebben met veel diepte. De Design Collectie is ook verkrijgbaar in diverse afmetingen visgraat en Hongaarse punt. Binnen de Design Collectie kunt u kiezen uit 10 verschillende kleurafwerkingen.De Forest Collectie kenmerkt zich door zijn stoere, natuurlijk verweerde uiterlijk. Door een uniek procedé is de Forest Collectie een vloer in de meest pure vorm. Deze collectie wordt afgewerkt in trendy aardse tinten die tot stand komen door het manipuleren van eiken.De Nature Collectie is een collectie waarin ambacht herleeft, het fraai hand geschraapte oppervlak geeft de vloer een authentiek uiterlijk. Door de variatie van natuurlijke tinten is de Nature Collectie toepasbaar in zowel een modern als klassiek interieur.De Royal Collectie is een exclusieve collectie vloeren met een uitstraling van koninklijke klasse. Deze collectie kenmerkt zich door vloeren met diverse bewerkingen waardoor een vernieuwend kleurbeeld ontstaat. De Royal collectie is ook verkrijgbaar in diverse afmetingen visgraat en Hongaarse punt.

Hoe Alken Vloeren Werkt

Wij kunnen de vloerenwinkel bij jou thuis brengen of je kunt langskomen in onze grote toonzaal in Alken.

Plan een gratis adviesgesprek

Plan jouw gratis adviesgesprek en kies een tijd die voor jou het best uitkomt. Ontvang gratis kleur- en interieur advies en neem kleurstalen mee naar huis.

Vrijblijvend Inmeten & Offerte

Een vloerspecialist zal je helpen bij het kiezen van de juiste vloeren, jouw kamers opmeten en je een volledige prijsindicatie geven.

Professionele Installatie

Professionele installateurs verwijderen en voeren jouw oude vloer af, installeren je nieuwe vloer en ruimen op als ze klaar zijn.

De onderstaande collecties en afbeeldingen geven u een eerste impressie van Real Dutch Floor .

De exclusieve Eiken houten vloeren van Royal Dutch Floor zijn uniek. Door de combinatie van handmatige en machinale bewerkingen hebben deze een bijzondere en fraaie uitstraling.Net als de lengte en de breedte mogelijkheden van brede delen, visgraat of Hongaarse punt. Omdat niets standaard is.Royal Dutch Floor is verkrijgbaar in een zeer doordachte collectie die u om een goede keuze te maken eigenlijk moet zien.

Heeft u interesse in een vloer van Real Dutch Floor?

Neem contact op door te bellen naar: +32 (0)11 58 39 63 of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wanneer u dit doet zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Meer informatie te bekijken op de website van Royal Dutch Floor.

Wat onze klanten zeggen

Ruben Indekeu
Ruben Indekeu
2022-12-18
Zeer tevreden van de Coretec Imperial. Goede communicatie en vlotte afhandeling.
Stefan Leenders
Stefan Leenders
2022-04-08
Kleine winkel, ruim aanbod. Wij waren op zoek naar een nieuwe vloer. Met de nodige uitleg en expertise hadden we ook snel een vloer gekozen die ons beiden goed lag. Offerte laten maken en klaar. Nu wachten op de levering.
Luca Weckx
Luca Weckx
2021-12-14
Professioneel vakmanschap! Echte vakmannen met kennis van hun werk. Samen alle mogelijkheden besproken en een eindresultaat waar je U tegen zegt! TOP!
Christel Jaspers
Christel Jaspers
2021-11-30
Ik heb mijn vloer daar gehaald top mensen vriendelijk goed geholpen met kiezen veel uitleg super
Patrick Geerinckx
Patrick Geerinckx
2021-08-17
Topzaak,vriendelijk en vooral veel keuze.
Wilfried Hertogs
Wilfried Hertogs
2021-07-16
Vriendelijk ontvangst , degelijke uitleg
Nathalie Houbrechts
Nathalie Houbrechts
2021-05-23
Zeer tevreden over de plaatsing van mijn nieuwe Coretec Megastone vloer. Professionele benadering, meedenkend met de klant en een correcte prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke medewerkers, die een goed resultaat afleveren en hun deadlines nakomen. Alken Vloeren is een aanrader.

Vrijblijvend advies nodig voor jouw droomvloer?

Kom langs voor gratis kleur- en interieuradvies!
4.5/5

9.7 op basis van 59 reviews