Real Dutch Floor

Specialist in Real Dutch Floors: hoogwaardige vloeroplossingen voor een koninklijk resultaat. Ontdek ons ruime assortiment en vraag een vrijblijvende offerte aan of kom langs in de showroom.

Advies nodig bij het vinden van uw droomvloer?

Toont alle 5 resultaten

Real Dutch Floor – Échte traditionele kwaliteitsvloeren

Real Dutch Floor biedt 5 collecties parketvloeren aan. Door de mooie strakke afwerking van het product en de verdieping van de kleur ontstaat er veel kleur variatie tussen de plankjes en creëert daarmee een modern parket. Alle denkbare uitvoeringen, kleuren en behandelingen zijn mogelijk. Van een brede plank tot een super brede plank tot aan het plaatsen van een grote behandelde visgraat parketvloer zijn o.a. de mogelijkheden.

Parket op vloerverwarming is voor Real Dutch Floor geen enkel probleem.

Real Dutch Floor – De 5 collecties

De Classic collectie is de basislijn van Real Dutch Floor. Met een ruim aanbod uit egale natuurtinten, 3D afwerking en hoog glans lakken, is de Dutch Classic perfect in ieder interieur. De Dutch Classic is ook verkrijgbaar in patronen Visgraat en Hongaarse punt, in diverse afmetingen. De opbouw van de Classic collection is exact hetzelfde als van de Dutch Design van Real Dutch Floor. 11+4mm & 14+6mm toplaag.

De Design Collectie is een collectie geschaafde vloeren welke door hun strakke oppervlaktebehandeling een moderne uitstraling hebben met veel diepte. De Design Collectie is ook verkrijgbaar in diverse afmetingen visgraat en Hongaarse punt. Binnen de Design Collectie kunt u kiezen uit 10 verschillende kleurafwerkingen.

De Forest Collectie kenmerkt zich door zijn stoere, natuurlijk verweerde uiterlijk. Door een uniek procedé is de Forest Collectie een vloer in de meest pure vorm. Deze collectie wordt afgewerkt in trendy aardse tinten die tot stand komen door het manipuleren van eiken.

De Nature Collectie is een collectie waarin ambacht herleeft, het fraai hand geschraapte oppervlak geeft de vloer een authentiek uiterlijk. Door de variatie van natuurlijke tinten is de Nature Collectie toepasbaar in zowel een modern als klassiek interieur.

De Real Collectie is een exclusieve collectie vloeren met een uitstraling van koninklijke klasse. Deze collectie kenmerkt zich door vloeren met diverse bewerkingen waardoor een vernieuwend kleurbeeld ontstaat. De Real collectie is ook verkrijgbaar in diverse afmetingen visgraat en Hongaarse punt.

Uniek & Stijlvol

De exclusieve Eiken houten vloeren van Real Dutch Floor zijn uniek. Door de combinatie van handmatige en machinale bewerkingen hebben deze een bijzondere en fraaie uitstraling.

Net als de lengte en de breedte mogelijkheden van brede delen, visgraat of Hongaarse punt. Omdat niets standaard is.

Real Dutch Floor is verkrijgbaar in een zeer doordachte collectie die u om een goede keuze te maken eigenlijk moet zien.

Heeft u interesse in een vloer van Real Dutch?

Neem contact op door te bellen naar: +32 (0)11 58 39 63 of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wanneer u dit doet zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Meer informatie te bekijken op de website van Real Dutch Floor.

Als je op zoek bent naar de perfecte vloer die stijl, comfort en duurzaamheid combineert, hoef je niet verder te zoeken dan Real Dutch Floor. Dit Nederlandse vloerenmerk staat bekend om zijn unieke en hoogwaardige collecties die passen bij verschillende interieurstijlen en persoonlijke voorkeuren. Van traditioneel tot modern, Real Dutch Floor biedt een breed scala aan vloeroplossingen die elke ruimte tot leven brengen.