4.5/5
9.7 op basis van 59 reviews

Chipps Wood Boards

CHIPPS Wood Boards - De praktische houten borden met een creatieve look

CHIPPS: een gebruiksvriendelijke, praktische oplossing!

CHIPPS is een natuurlijke houten vloer gecombineerd met het gemak en de veelzijdigheid van OSB waardoor er een vleugje creativiteit en design aan toegevoegd wordt. Een gebruiksvriendelijke, praktische oplossing voor vloeren, wanden en plafonds die tegelijkertijd een opvallende designkeuze is. Bijna onmogelijk te weerstaan!De scherpe en gedurfde patronen van een geweven tapijt. Een collectie die een hard oppervlak zacht doet aanvoelen. Onze meest smakelijke planken die gegarandeerd de perfecte smaak toevoegen aan elke kamer. Een collectie waarin een unieke kleur wordt verkregen door deze CHIPPS te behandelen met een heerlijke cocktail van beitsen.Waarom zou u tegen de stroom ingaan? Deze platen laten zien waar ze van gemaakt zijn: houtsnippers. De karakteristieke, rokerige smaken van WoodChipps. Prachtige kleuren die uw interieur een bijzondere twist geven.

SLIJTVASTE 7-LAGEN COATING

Houten borden kunnen een beetje, nou ja, industrieel aanvoelen. Niemand wil de klant een zware tijd bezorgen. Wij zijn er om hun project zo glad als mogelijk te maken. 7 lagen glad in dit geval. We brengen een 7 laags coating aan die slijtvast is. Dat maakt onze houten planken geschikt voor gebruik in elke omgeving, van thuis tot op kantoor of zelfs winkels en cafés. De enige vereiste die u nodig heeft, is een smaakvolle omgeving.

Hoe Alken Vloeren Werkt

Wij kunnen de vloerenwinkel bij jou thuis brengen of je kunt langskomen in onze grote toonzaal in Alken.

Plan een gratis adviesgesprek

Plan jouw gratis adviesgesprek en kies een tijd die voor jou het best uitkomt. Ontvang gratis kleur- en interieur advies en neem kleurstalen mee naar huis.

Vrijblijvend Inmeten & Offerte

Een vloerspecialist zal je helpen bij het kiezen van de juiste vloeren, jouw kamers opmeten en je een volledige prijsindicatie geven.

Professionele Installatie

Professionele installateurs verwijderen en voeren jouw oude vloer af, installeren je nieuwe vloer en ruimen op als ze klaar zijn.

D5 JAAR GARANTIE

U zult er goed uitzien als u Chipps verkoopt. En het design zal nooit verouderen. Hoe weten we dat? Het is een onderbuik gevoel. Maar we kunnen de kwaliteit garanderen, we bieden 5 jaar garantie. We garanderen ook de vreugde die klanten zullen voelen elke als ze hun mooie vloer/wand/plafond zien. En dat gevoel zal veel, veel langer duren. De verrukkelijke ontwerpen zorgen ervoor dat onze platen opvallen. Onze klanten kunnen hun specifieke smaak vinden in het uitgebreide menu dat wij aanbieden. Het zal gegarandeerd elke ruimte laten knallen. Of ze nu van hun vloer, wand of plafond een meesterwerk willen maken, wij hebben de juiste pasvorm. Het zal hun buren jaloers maken. Ze zullen geen moeite hebben om hun schoonvader te overtuigen van de geweldige keuze die ze hebben gemaakt. Het is tenslotte echt hout.

ECOLOGISCH EN MILEUVRIENDELIJK

Alle CHIPPS platen worden in België geproduceerd. Onze productietechniek is zeer energie-efficiënt en er worden geen gevaarlijke of giftige stoffen gebruikt. Hergebruik van houtsnippers minimaliseert het afval en maximaliseert de duurzaamheid. Onze platen worden gemaakt van snelgroeiende bomen waardoor de vraag naar oud groeihout afneemt. CHIPPS is een milieuvriendelijk product. Geef uzelf een schouderklopje omdat u van deze wereld een betere plek maakt. Na jaren in de houthandel weten we dat een goede samenwerking essentieel is voor een succesvol project. Onze adviseurs helpen u met alle middelen die u nodig heeft. We hebben de platen en de knowhow. Onze CHIPPS-adviseurs staan klaar om jullie te begeleiden naar de beste en mooiste oplossing voor het project. Vraag maar raak, wij zullen u ‘vloeren’ met onze customer service.

Wat onze klanten zeggen

Ruben Indekeu
Ruben Indekeu
2022-12-18
Zeer tevreden van de Coretec Imperial. Goede communicatie en vlotte afhandeling.
Stefan Leenders
Stefan Leenders
2022-04-08
Kleine winkel, ruim aanbod. Wij waren op zoek naar een nieuwe vloer. Met de nodige uitleg en expertise hadden we ook snel een vloer gekozen die ons beiden goed lag. Offerte laten maken en klaar. Nu wachten op de levering.
Luca Weckx
Luca Weckx
2021-12-14
Professioneel vakmanschap! Echte vakmannen met kennis van hun werk. Samen alle mogelijkheden besproken en een eindresultaat waar je U tegen zegt! TOP!
Christel Jaspers
Christel Jaspers
2021-11-30
Ik heb mijn vloer daar gehaald top mensen vriendelijk goed geholpen met kiezen veel uitleg super
Patrick Geerinckx
Patrick Geerinckx
2021-08-17
Topzaak,vriendelijk en vooral veel keuze.
Wilfried Hertogs
Wilfried Hertogs
2021-07-16
Vriendelijk ontvangst , degelijke uitleg
Nathalie Houbrechts
Nathalie Houbrechts
2021-05-23
Zeer tevreden over de plaatsing van mijn nieuwe Coretec Megastone vloer. Professionele benadering, meedenkend met de klant en een correcte prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke medewerkers, die een goed resultaat afleveren en hun deadlines nakomen. Alken Vloeren is een aanrader.

Vrijblijvend advies nodig voor jouw droomvloer?

Kom langs voor gratis kleur- en interieuradvies!
4.5/5

9.7 op basis van 59 reviews