COREtec PVC-vloer - The Essentials

De watervaste COREtec pvc vloeren uit de Essential serie zijn in verschillende collecties verkrijgbaar. De Essential serie is een collectie pvc vloeren met een houten look.

Specialist in parket vloeren

l

Parket voor u op maat gemaakt

N

Vakmanschap door professionals

Home >> COREtec >> COREtec Essentials

Kenmerken COREtec Essentials:

  • Duurzame opbouw en een geïntegreerde kurklaag
  • De vloer is warmer, stiller en kan tegen een stootje
  • 100% waterbestendig
  • Extra dikke bovenlaag om krassen en slijtage te voorkomen
  • Breedste assortiment aan authentieke en natuurlijke dessins
  • Geïntegreerd kliksyteem die het gebruik van lijm, spijkers of een extra onderlaag overbodig maakt
  • Volledig kind- en diervriendelijk

De vloeren van COREtec® kunnen gelegd worden over de bestaande vloer door de onderlaag van kurk dat aan de COREtec® planken vastzit. Oneffenheden van de bestaande vloer trekken op deze manier recht. Door de slijtlaag en de structuur is deze COREtec vloer zeer geluiddempend.
COREtec Essentials

Deze Essential PVC-vloeren van Coretec® zijn uniek op geen enkele andere manier. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat ze niet piepen als er op wordt gelopen. Deze vloeren zijn vergelijkbaar met de vloeren die u kent van een Coretec® vloersysteem. Ze zijn eenvoudig te installeren. Ze zijn eenvoudig te installeren omdat ze geen speciaal gereedschap of materiaal nodig hebben. Deze Essential Floors zijn volledig waterafstotend! Door de kurken bodem heb je geen ondervloer nodig. Klaar in slechts één schot!

Deze harde, meerlagige PVC vloeren met klikprofiel spelen, zoals de naam reeds laat vermoeden, alles uit op de originaliteit van de decoren, zowel wat de hout- als de steenimitaties betreft.

De COREtec vloeren zijn verkrijgbaar in plankenformaat, tegels en visgraatmotieven. De collectie houdt ook rekening met gebruikscomfort en energetische aspecten. Dit dankzij de soundcore die contactgeluiden tot een minimum herleidt en door de onderlaag in kurk.

Neem contact op voor deskundig advies, of kom langs in onze showroom.

 

Vraag een offerte aan

Neem vrijblijvend contact op

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Velden met een * zijn verplicht