Lamelparket in verschillende soorten & maten tegen groothandelsprijzen

Lamelparket voor u op maat gemaakt! Verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren.

Bent u overtuigd en wilt u dit thuis ook? Kom dan langs in onze showroom in Alken of vraag een offerte aan voor de beste prijs.

Specialist in parket vloeren

l

Parket voor u op maat gemaakt

N

Vakmanschap door professionals

Home 9 Lamelparket vloeren

Lamelparket

Lamelparket kunt u zien als een samengestelde traditionele parketvloer. Het grote voordeel hiervan is dat er bijna geen werking meer voorkomt in de vloer waardoor deze bijna strak tegen een stenen vloer geplaatst kan worden. Er word op ongeveer 5mm afstand van de tegel een voeg gehouden die we daarna netjes afspuiten, doorgaans in de kleur van de inwas van de tegel.
Ons assortiment lamelparket is uitzonderlijk groot doordat we de productie en kleuring in eigen hand behouden.

Wat zijn de voordelen?

Het grootste voordeel is Samengesteld parket geschikt is voor vloerverwarming. Dit komt onder andere door het feit dat het parket bestaat uit een toplaag hardhout van doorgaans drie, vier of zes millimeter en enkele lagen berkenhout die kriskras verlijmd zijn. Zo profiteert u met samengestelde parket wel degelijk van een houten vloer, maar is de toplaag wat dunner om ervoor te zorgen dat de warme vanuit de vloerverwarming beter door zal dringen in de rest van uw kamer. Zo heeft u altijd heerlijk warme voeten!

Zwevend plaatsen

Een ander voordeel van lamelparket is dat door de berken multiplex onderlaag het parket een minimale werking heeft en dus niet zo gevoelig is voor een wisselende luchtvochtigheid. Hierdoor kan het parket ook zwevend worden geplaatst worden op een grote afstand zonder dilatatie voegen te voorzien. Zo kan deze vloer ook in ruimtes geplaatst worden waar de vloer niet geïsoleerd is, dit doen we met een dampscherm of speciale ondervloeren.

Verlijmen

Bij plaatsing van deze vloer op vloerverwarming raden wij altijd aan om de vloer rechtstreeks op de chape te verlijmen. Door het directe contact heeft uw vloerverwarming het hoogste rendement. Wanneer u dit door ons laat doen maken wij gebruik van de parketlijmen van het merk Tover. Bij rechtstreekse verlijming van onze lamelparket vloeren, van 16mm dik met een massief eiken toplaag van 4mm, is de Rc-waarde 0,10. Deze Rc-waarde is in het beste geval onder de 0,13 blijven. Bij zwevende plaatsing op onze thermo ondervloer is de Rc-waarde 0,12. Dit komt voornamelijk door de stilstaande lucht tussen de parket en de chape die isolerend is. Al onze vloeren zijn legaal gekapt met certificering.

Waarom kies je voor deze vloer?

Een lamelparket is over het algemeen voordeliger dan een massief houten parketvloer, waardoor u ook nog eens op de kosten van het geheel kunt besparen. Ook is een dergelijke vloer ecologisch zeer verantwoord, waardoor u zeker weet dat u uw steentje bijdraagt aan een beter milieu. Samengesteld parket is om verschillende redenen dus zeker het overwegen waard, waarbij de kans groot is dat u er uiteindelijk voor zal kiezen.

Hoe te bestellen

Bent u overtuigd en wilt u dit thuis ook? Kom dan langs in onze showroom in Alken of neem contact op door te bellen naar +32 (0)11 58 39 63. Of vraag online een offerte aan. Samen met u vinden we de juiste vloer voor uw huis of bedrijf!

Neem contact op voor deskundig advies, of kom langs in onze showroom.

 

Vraag een offerte aan

Neem vrijblijvend contact op

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Velden met een * zijn verplicht