Massief Parket op maat gemaakt bij Alken Vloeren. Wij bieden een uitgebreid assortiment waardoor u bij ons altijd de juiste vloer vindt!

Doordat wij onze massief eiken parketvloeren rechtstreeks inkopen bij de fabrikant kunnen wij u deze tegen uitzonderlijk lage prijzen aanbieden.

Specialist in parket vloeren

l

Parket voor u op maat gemaakt

N

Vakmanschap door professionals

Home >> Massieve Parket Vloeren

 

Massieve parket vloeren

Voor massieve parket vloeren op maat en kleur naar wens, kunt u uitstekend terecht bij Alken Vloeren. Onze showroom is gevestigd in het Belgische Alken. Wij bieden een uitgebreid assortiment waardoor u bij ons altijd de juiste vloer vindt!

Massief parket op maat en kleur bij Alken Vloeren

Doordat wij onze massief eiken parketvloeren rechtstreeks inkopen bij de fabrikant kunnen wij u deze tegen uitzonderlijk lage prijzen aanbieden. Wij behandelen de massieve eiken parketvloeren van ruwhout af. Zo verouderen, borstelen, loogen en kleuren wij onze vloeren zelf om iets uitzonderlijks te kunnen leveren. Dit is de ideale oplossing voor menig architect, aannemer en niet te vergeten particulier. U vindt hierdoor namelijk altijd de perfecte massief eiken parketvloer. Wij werken massief parket enkel af met milieuvriendelijke producten, zoals bijvoorbeeld Rubio monocoat.

Hoe plaats ik een massief eiken parketvloer?

De massief eiken parketvloeren kunnen worden verlijmd en vernageld op onderparket, ook wel een mozaïekparket genoemd. Dit kunt u laten uitvoeren door onze ervaren vloerleggers maar u kunt uiteraard ook zelf uw massief parket plaatsen. Wij kunnen u alle tips en tricks leren die wij door meer dan 20 jaar ervaring in de vloeren branche hebben opgedaan. Door de hoge kwaliteit ms polymeer lijm is er nu de mogelijkheid om een massief parket direct op de chape te verlijmen. Doordat deze blijvend elastisch is blijft het parket perfect op zijn plaats. Onze parketvloeren zijn doorgaans van massief eiken en beschikbaar in diktes van 10 mm t/m 21 mm.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van massieve parket vloeren? Neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: +32 (0)11 58 39 63. U bent ook van harte welkom in onze showroom. Hier kunnen we alles vertellen over onze vloeren. Wilt u liever direct een offerte aanvragen? Dan kan dit uiteraard ook online.

Neem contact op voor deskundig advies, of kom langs in onze showroom.

 

Vraag een offerte aan

Neem vrijblijvend contact op

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Velden met een * zijn verplicht