4.5/5
9.7 op basis van 59 reviews

Massieve Parket Vloeren

Zoek je op maat gemaakte massieve parketvloeren? Alken Vloeren in België biedt unieke eikenhouten vloeren, milieuvriendelijk afgewerkt.

Massieve parket vloeren

Voor massieve parket vloeren op maat en kleur naar wens, kunt u uitstekend terecht bij Alken Vloeren. Onze showroom is gevestigd in het Belgische Alken. Wij bieden een uitgebreid assortiment waardoor u bij ons altijd de juiste vloer vindt!

Massief parket op maat en kleur bij Alken Vloeren

Doordat wij onze massief eiken parketvloeren rechtstreeks inkopen bij de fabrikant kunnen wij u deze tegen uitzonderlijk lage prijzen aanbieden. Wij behandelen de massieve eiken parketvloeren van ruwhout af. Zo verouderen, borstelen, loogen en kleuren wij onze vloeren zelf om iets uitzonderlijks te kunnen leveren. Dit is de ideale oplossing voor menig architect, aannemer en niet te vergeten particulier. U vindt hierdoor namelijk altijd de perfecte massief eiken parketvloer. Wij werken massief parket enkel af met milieuvriendelijke producten, zoals bijvoorbeeld Rubio monocoat.

Hoe Alken Vloeren Werkt

Wij kunnen de vloerenwinkel bij jou thuis brengen of je kunt langskomen in onze grote toonzaal in Alken.

Plan een gratis adviesgesprek

Plan jouw gratis adviesgesprek en kies een tijd die voor jou het best uitkomt. Ontvang gratis kleur- en interieur advies en neem kleurstalen mee naar huis.

Vrijblijvend Inmeten & Offerte

Een vloerspecialist zal je helpen bij het kiezen van de juiste vloeren, jouw kamers opmeten en je een volledige prijsindicatie geven.

Professionele Installatie

Professionele installateurs verwijderen en voeren jouw oude vloer af, installeren je nieuwe vloer en ruimen op als ze klaar zijn.

Hoe plaats ik een massief eiken parketvloer?

De massief eiken parketvloeren kunnen worden verlijmd en vernageld op onderparket, ook wel een mozaïekparket genoemd. Dit kunt u laten uitvoeren door onze ervaren vloerleggers maar u kunt uiteraard ook zelf uw massief parket plaatsen. Wij kunnen u alle tips en tricks leren die wij door meer dan 20 jaar ervaring in de vloeren branche hebben opgedaan. Door de hoge kwaliteit ms polymeer lijm is er nu de mogelijkheid om een massief parket direct op de chape te verlijmen. Doordat deze blijvend elastisch is blijft het parket perfect op zijn plaats. Onze parketvloeren zijn doorgaans van massief eiken en beschikbaar in diktes van 10 mm t/m 21 mm.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van massieve parket vloeren? Neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: +32 (0)11 58 39 63. U bent ook van harte welkom in onze showroom. Hier kunnen we alles vertellen over onze vloeren. Wilt u liever direct een offerte aanvragen? Dan kan dit uiteraard ook online.

Wat onze klanten zeggen

Ruben Indekeu
Ruben Indekeu
2022-12-18
Zeer tevreden van de Coretec Imperial. Goede communicatie en vlotte afhandeling.
Stefan Leenders
Stefan Leenders
2022-04-08
Kleine winkel, ruim aanbod. Wij waren op zoek naar een nieuwe vloer. Met de nodige uitleg en expertise hadden we ook snel een vloer gekozen die ons beiden goed lag. Offerte laten maken en klaar. Nu wachten op de levering.
Luca Weckx
Luca Weckx
2021-12-14
Professioneel vakmanschap! Echte vakmannen met kennis van hun werk. Samen alle mogelijkheden besproken en een eindresultaat waar je U tegen zegt! TOP!
Christel Jaspers
Christel Jaspers
2021-11-30
Ik heb mijn vloer daar gehaald top mensen vriendelijk goed geholpen met kiezen veel uitleg super
Patrick Geerinckx
Patrick Geerinckx
2021-08-17
Topzaak,vriendelijk en vooral veel keuze.
Wilfried Hertogs
Wilfried Hertogs
2021-07-16
Vriendelijk ontvangst , degelijke uitleg
Nathalie Houbrechts
Nathalie Houbrechts
2021-05-23
Zeer tevreden over de plaatsing van mijn nieuwe Coretec Megastone vloer. Professionele benadering, meedenkend met de klant en een correcte prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke medewerkers, die een goed resultaat afleveren en hun deadlines nakomen. Alken Vloeren is een aanrader.

Vrijblijvend advies nodig voor jouw droomvloer?

Kom langs voor gratis kleur- en interieuradvies!
4.5/5

9.7 op basis van 59 reviews