Royal Dutch Floor - Een toonaangevend merk in de parketbranche

Laat je inspireren door de vloeren van Royal Dutch Floor en vindt jouw perfecte vloer bij Alken Vloeren!

Voor meer informatie over deze kwaliteitsvloer kunt u contact opnemen of vraag een offerte aan op maat.

Neem contact op door te bellen naar: +32 (0)11 58 39 63 of vraag vrijblijvend een offerte aan via het offerteformulier

 

Specialist in parket vloeren

l

Parket voor u op maat gemaakt

N

Vakmanschap door professionals

Home >> Royal Dutch Floor

 

Royal Dutch Floor – Échte traditionele kwaliteitsvloeren

Royal Dutch Floor biedt 5 collecties parketvloeren aan. Door de mooie strakke afwerking van het product en de verdieping van de kleur ontstaat er veel kleur variatie tussen de plankjes en creëert daarmee een modern parket. Alle denkbare uitvoeringen, kleuren en behandelingen zijn mogelijk. Van een brede plank tot een super brede plank tot aan het plaatsen van een grote behandelde visgraat parketvloer zijn o.a. de mogelijkheden.

Parket op vloerverwarming is voor Royal Dutch Floor geen enkel probleem.

Royal Dutch Floor

Royal Dutch Floor – De 5 collecties

De Classic collectie is de basislijn van Royal Dutch Floor. Met een ruim aanbod uit egale natuurtinten, 3D afwerking en hoog glans lakken, is de Dutch Classic perfect in ieder interieur. De Dutch Classic is ook verkrijgbaar in patronen Visgraat en Hongaarse punt, in diverse afmetingen. De opbouw van de Classic collection is exact hetzelfde als van de Dutch Design van Royal Dutch Floor. 11+4mm & 14+6mm toplaag.

De Design Collectie is een collectie geschaafde vloeren welke door hun strakke oppervlaktebehandeling een moderne uitstraling hebben met veel diepte. De Design Collectie is ook verkrijgbaar in diverse afmetingen visgraat en Hongaarse punt. Binnen de Design Collectie kunt u kiezen uit 10 verschillende kleurafwerkingen.

De Forest Collectie kenmerkt zich door zijn stoere, natuurlijk verweerde uiterlijk. Door een uniek procedé is de Forest Collectie een vloer in de meest pure vorm. Deze collectie wordt afgewerkt in trendy aardse tinten die tot stand komen door het manipuleren van eiken.

De Nature Collectie is een collectie waarin ambacht herleeft, het fraai hand geschraapte oppervlak geeft de vloer een authentiek uiterlijk. Door de variatie van natuurlijke tinten is de Nature Collectie toepasbaar in zowel een modern als klassiek interieur.

De Royal Collectie is een exclusieve collectie vloeren met een uitstraling van koninklijke klasse. Deze collectie kenmerkt zich door vloeren met diverse bewerkingen waardoor een vernieuwend kleurbeeld ontstaat. De Royal collectie is ook verkrijgbaar in diverse afmetingen visgraat en Hongaarse punt.

De onderstaande collecties en afbeeldingen geven u een eerste impressie van Royal Dutch Floor.

De exclusieve Eiken houten vloeren van Royal Dutch Floor zijn uniek. Door de combinatie van handmatige en machinale bewerkingen hebben deze een bijzondere en fraaie uitstraling.

Net als de lengte en de breedte mogelijkheden van brede delen, visgraat of Hongaarse punt. Omdat niets standaard is.

Royal Dutch Floor is verkrijgbaar in een zeer doordachte collectie die u om een goede keuze te maken eigenlijk moet zien.

Royal Dutch Floor
 

Heeft u interesse in een vloer van Royal Dutch?

 

Neem contact op door te bellen naar: +32 (0)11 58 39 63 of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wanneer u dit doet zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Meer informatie te bekijken op de website van Royal Dutch Floor.

 

Royal Dutch Floor
Royal Dutch Floor
Royal Dutch Floor
Royal Dutch Floor
Royal Dutch Floor

Neem contact op voor deskundig advies, of kom langs in onze showroom.

 

Vraag een offerte aan

Neem vrijblijvend contact op

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Velden met een * zijn verplicht