COREtec, PVC Vloer, Vinyl Vloer

COREtec Authentics

Coretec Authentics Woonkamer vloer

Met zijn authentieke ontwerp, hoogwaardige materialen en uitzonderlijk vakmanschap, Coretec’s Authentics-lij Het hoogwaardige hout geeft een authentieke uitstraling aan de natuurlijk ogende planken. Je bent omringd door natuurlijke schoonheid. Deze PVC-vloerproducten met klik zijn speciaal ontworpen voor gebruik in huizen en kantoren waar ze door professionals worden geïnstalleerd. We nemen ook de huisdieren mee. Al deze vloeren zijn geschikt voor huisdieren! Voor ieders wensen en behoeften is er een COREtec Authentic vloer. U kunt kiezen uit drie soorten PVC-vloeren: 1,22 meter, 1,5 meter en 1,8 meter lang. Er is veel keuze daarbuiten!

De Voordelen van de CORETec Authentics serie

COREtec Authentic Click PVC heeft verschillende voordelen ten opzichte van zijn concurrenten. Ze zijn niet alleen waterbestendig; ze zijn ook volledig waterdicht. En ze hebben helemaal geen onderhoud nodig. Bijgevoegde kurkondervloeren zorgen ervoor dat de vloer stil blijft en maken het ook mogelijk om de vloer direct op een vlakke en stabiele ondergrond te plaatsen, ook in combinatie met vloerverwarming en/of vloerkoelingsystemen. Voor dit project heeft u geen extra ondervloeren nodig! Eenmaal geïnstalleerd, kunt u genieten van een scala aan voordelen, waaronder een hogere energie-efficiëntie, een lager geluidsniveau, een verbeterde luchtkwaliteit en een betere controle van het binnenklimaat. Wat zijn enkele nadelen van het gebruik van COREtec Authentics-vloeren? Ja, maar ze wegen niet op tegen de grote voordelen als je ze kent. Ga er bijvoorbeeld niet vanuit dat een PVC-vloer vandalismebestendig is. Het is niet slechts één type vinylvloer; er zijn verschillende soorten beschikbaar. Als u zand, kiezelstenen en zware meubels over vloeren verplaatst, zullen ze waarschijnlijk enige schade aanrichten. Elke kunststof vloer wordt donkerder bij blootstelling aan direct zonlicht. Preventief onderhoud is belangrijk. Zorg ervoor dat er geen scherpe voorwerpen (zoals messen) rondslingeren in de buurt van waar mensen je huis binnenkomen en verlaten. Let ook op dingen die kunnen struikelen over schoenen. Met deze methode geniet je jarenlang van een perfect gladde vinylvloer!

COREtec authentics

Deze collectie van COREtec is opgebouwd uit drie series. Elke serie bevat 26 verschillende houtdessins, zes verschillende steenmotieven en vier verschillende visgraatmotieven, maar elke serie bevat ook een extra set van twee of drie ontwerpen. De drie series uit deze collectie zijn: Authentics Stone, Authentics Herringbone en Authentics Wood. Deze series worden gekenmerkt door een fantastisch driedimensionaal ontwerp en onmiskenbare duurzaamheid. Ze zien er niet alleen geweldig uit, ze zijn ook voelbaar.

Interesse in een Authentics vloer van COREtec?

Neem contact op door te bellen naar: +32 (0)11 58 39 63 of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wanneer u dit doet zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Meer informatie te bekijken op de website van COREtec.